Συναυλία της Μελίνας Ασλανίδου στη Βόνιτσα

Τελική Ενημέρωση για τα εισιτήρια της συναυλίας της Μελίνας Ασλανίδου την Τετάρτη 9 Αυγούστου στην Βόνιτσα. Τελευταίες χρήσιμες οδηγίες- πληροφορίες για την ημέρα της συναυλίας

Η μεγάλη ημέρα πλησιάζει και οι προετοιμασίες έχουν ενταθεί για την μεγάλη συναυλία του Καλοκαιριού στην Βόνιτσα του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας με την υπέροχη Μελίνα Ασλανίδου.Η συναυλία θα ξεκινήσει την Τετάρτη 9 Αυγούστου στις 21.30, στο νησάκι της Κουκουμίτσας στο άλσος Σάλτινης της ΒόνιτσαςΘα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα τελευταία εισιτήρια προπώλησης θα πωλούνται μέχρι την Τετάρτη το πρωί 9 Αυγούστου στις 10.00. Ένα μεγάλο ποσοστό από τα εισιτήρια προπώλησης έχουν ήδη πουληθεί.

Η Προπώληση είναι : 10 ευρώ (μετρητά και τα παιδιά κάτω των 18 ετών 6 ευρώ(μετρητά).
Τα σημεία προπώλησης είναι τα εξής :
Κατάστημα Smart play στην Βόνιτσα
Κατάστημα Γερμανός στην Βόνιτσα, Πρέβεζα, Αγρίνιο και Αμφιλοχία.
Hondos Center Λευκάδας και Αγρινίου.
Κρεοπωλείο Τσέλιγκας Λευκάδα, Βόνιτσα.
Ζαχαροπλαστείο Γαζής Λευκάδα.
Βιβλιοπωλείο Χάρτινο Πρέβεζα .
Στην Κατούνα στο Γλυκοπωλείο -Καφέ ΣΙΜΟΣ στην Πλατεία και στο τηλ. 6980352521
Βενζινάδικο Aegean Τσακάλης στην Πάλαιρο.
Παντοπωλείο Δήμητρας Παληογιάννη στο Μοναστηράκι Βόνιτσας.
Παιδικός Σταθμός Βόνιτσας στην Βόνιτσας.
Βενζινάδικο Aegean Τσακάλη στην Πάλαιρο και από την πρόεδρο του εικαστικού πολιτιστικού συλλόγου “ΧΡΩΜΑΤΑ ” Παλαίρου.

Επίσης προπώληση εισιτηρίων γίνεται και από αρκετούς Πολιτιστικούς Συλλόγους του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας που με αυτό τον τρόπο στηρίζουν έμπρακτα την συναυλία με την Μελίνα Ασλανίδου.Την ημέρα της συναυλίας θα ανοίξουν οι πόρτες του άλσους της Σάλτινης στις 20.00. Θα υπάρχει χώρος κατά την είσοδο στο Νησάκι της Κουκουμίτσας Βόνιτσας (πριν την πέτρινη γέφυρα) όπου θα μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια αν δεν τα έχετε προμηθευτεί.

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ 12 ΕΥΡΩ

Η κύρια είσοδος που θα εξυπηρετεί είναι αυτή που βρίσκεται επί της Εθνικής Βόνιτσας – Αμφιλοχίας (θα υπάρχουν παρκαδόροι που θα βοηθούν τους οδηγούς στο να κατευθύνουν τα αυτοκίνητα με ασφάλεια και φυσικά δωρεάν)
Μετά το παρκάρισμα θα πρέπει να κατευθύνεστε προς την πέτρινη γέφυρα για να περάσετε τα 100 μέτρα απόστασης της γέφυρας και να βρεθείτε στο νησάκι της Κουκουμίτσας Βόνιτσας όπου θα πραγματοποιηθεί η συναυλία. (εκεί όποιος έχει αγοράσει θα τσεκάρει το εισιτήριο και όποιος όχι θα υπάρχει σημείο όπου θα αγοράζει εισιτήριο ) .
Πριν αλλά και κατά την διάρκεια της συναυλίας θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος ΜΠΑΡ στην είσοδο της νήσου Κουκουμίτσας (δίπλα από το εκκλησάκι) που θα μπορείτε να προμηθεύεστε μπύρες, αναψυκτικά και εμφιαλωμένα νερά κ.α. καθώς και δύο βιολογικές τουαλέτες .
Στο συναυλιακό χώρο θα υπάρχουν καρέκλες αλλά και χώρος κοντά στην εξέδρα για όποιον θα θέλει να είναι όρθιος και να χορεύει στους ρυθμούς των τραγουδιών της Μελίνας Ασλανίδου.
Τέλος θα παρακαλούσαμε τους θεατές να προσέχουν στο που πετάνε τα σκουπίδια καθώς μεγάλη προσοχή πρέπει να δώσουν και στο άναμμα και στο σβήσιμο των τσιγάρων.
Θα υπάρχουν 4 μεγάλοι κάδοι απορριμμάτων περιμετρικά της συναυλίας και θα υπάρχουν ανά 6 καθίσματα αλουμινένια αυτοσχέδια τασάκια. Παρακαλούμε να σβήνετε καλά εκεί τα τσιγάρα και να τα πετάτε μετά στους κάδους , όπως εκεί να πετάτε και τις μπύρες που θα καταναλώνετε.
Για την ασφάλεια και την ομαλή διεξαγωγή της συναυλίας έχουν προβλεφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα και υπάρχουν όλες οι απαραίτητες αδειοδοτήσεις.
Παρόλα αυτά παρακαλούμε και την δική σας προσοχή έτσι ώστε όλοι μαζί να απολαύσουμε μια τέλεια βραδιά με μια μεγάλη εντεχνολαϊκή ερμηνεύτρια σε μια φυσική ειδυλλιακή τοποθεσία με ένα υπέροχο φεγγάρι.
Θα υπάρχει ασφάλεια ,όπως και άνθρωποι της συναυλίας όπου θα σας κατευθύνουν και θα σας εξυπηρετούν κατά την διάρκεια της συναυλίας.
Να περάσετε τέλεια και να σας μείνει αξέχαστη η βραδιά