Πρωτοφανές – Ούτε εκλογές για το επιστημονικό συμβούλιο δεν μπορεί να κάνει το Νοσοκομείο Αγρινίου

Από καιρό ήταν γνωστό ότι η θητεία του Επιστημονικού Συμβουλίου στο Νοσοκομείο Αγρινίου έληγε στις 2 Ιουλίου 2017. Ωστόσο δυόμιση μήνες μετά τη λήξη της θητείας δεν έχουν πραγματοποιηθεί ακόμη οι εκλογές (που γίνονται με ευθύνη της διοίκησης του Νοσοκομείου) για την ανάδειξη του νέου Επιστημονικού Συμβουλίου.

Μετά από πολύ καθυστέρηση και επαναπροκήρυξη της πρόσκλησης για υποβολή υποψηφιοτήτων για σήμερα ήταν πραγματισμένο να διεξαχθούν οι εκλογές. Οι κάλπες στήθηκαν, η διαδικασία ξεκίνησε, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες του AγρίνιοCulture.gr, υπάλληλος του Νοσοκομείου εισέβαλε στο χώρο που διεξάγονταν οι εκλογές -με εντολή του διοικητή, όπως λέγεται- και σταμάτησε τη διαδικασία, σχίζοντας τα ψηφοδέλτια και κλείνοντας την κάλπη. Στους γιατρούς τους νοσοκομείου που έμειναν εμβρόντητοι από την εξέλιξη αυτή ειπώθηκε -σύμφωνα με πληροφορίες- ότι υπήρχε λάθος στην προκήρυξη των εκλογών…

Όπως είναι φυσικό μετά από το αυτό το πρωτοφανές συμβάν, επικρατεί έντονος προβληματισμός στις τάξεις των γιατρών αλλά και του λοιπού προσωπικού του Νοσοκομείου Αγρινίου.