Eξελίξεις για τα ολιγομελή τμήματα σε ΓΕΛ και ΕΠΑΛ της Αιτωλοακαρνανίας

Την Πέμπτη, με αντίστοιχες Υπουργικές Αποφάσεις, εγκρίθηκε η λειτουργία της ομάδας προσανατολισμού Θετικών σπουδών στο ΓΕΛ Παναιτωλίου και η ειδικότητα “Υπάλληλος Διοίκησης & Οικονομικών Υπηρεσιών” στο ΕΠΑΛ Καινουργίου.

ΚωνσταντόπουλοςΓια το θέμα των τμημάτων ομάδων προσανατολισμού στα ΓΕΛ της Αιτωλοακαρνανίας καθώς και των τμημάτων ειδικοτήτων στα ΕΠΑΛ του Νομού ο βουτλευτής Αιτωλοακαρνανίας Δ. Κωνσταντόπουλος είχε καταθέσει ερώτηση προς τον Υπουργό Παιδείας τονίζοντας την αναγκαιότητα λειτουργίας τμημάτων ομάδων προσανατολισμού στα ΓΕΛ της Αιτωλοακαρνανίας καθώς και των τμημάτων ειδικοτήτων στα ΕΠΑΛ του Νομού, που δεν είχαν εγκριθεί.

Μετά την εξέλιξη αυτή ο βουλευτής σημειώνει σε ανακοίνωσή του: “Αναμένουμε από το Υπουργείο την έγκριση και της ειδικότητας “Τεχνικός Εγκαταστάσεων Ψύξης Αερισμού Κλιματισμού” στο ΕΠΑΛ Καινουργίου, καθώς και την αποκατάσταση της μοριοδότησης των σχολικών μονάδων της Αιτωλοακαρνανίας που θα εξασφαλίσουν την κανονικότητα στην καθημερινότητα των μαθητών και των οικογενειών τους και την εξέλιξη των μαθητών στις σπουδές και ειδικότητες που έχουν επιλέξει”.