Σύσκεψη υπό τον υφυπουργό Περιβάλλοντος Γ. Δημαρά στην Αντιπεριφέρεια

Σύσκεψη εργασίας είχε χθες στην Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας ο υφυπουργός Περιβάλλοντος Γιώργος Δημαράς με την Αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας Χριστίνα Σταρακά.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας Μαρία Τριανταφύλλου και Γιώργος Βαρεμένος, ο Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας και Περιβάλλοντος Νίκος Μπαλαμπάνης και οι εκπρόσωποι των Οικολόγων-Πράσινων Γιάννης Δημητρίου και Γιάννης Ράπτης. Υπήρξε ενημέρωση για όλα τα ζητήματα περιβάλλοντος και ενέργειας που απασχολούν την Αιτωλοακαρνανία. Ιδιαίτερα συζητήθηκαν η ανάγκη εξειδίκευσης του Χωροταξικού Σχεδιασμού, τα περιβαλλοντικά θέματα της περιοχής μας, οι Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και η προοπτική τους, η αξιοποίηση των υδάτινων πόρων αλλά και η κλιματική αλλαγή, όπως διαπιστώνεται πλέον και στην Αιτωλοακαρνανία.

“Είναι πολύ σημαντική η συνεργασία με τους πολιτειακούς παράγοντες από την Αιτωλοακαρνανία ειδικά πάνω σε τόσο σημαντικά θέματα όπως της ενέργειας και του περιβάλλοντος και η συζήτηση με τον υφυπουργό κ. Δημαρά ήταν εξαιρετικά εποικοδομητική” αναφέρει η αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας σε δήλωσή της.