Η «Αυγή» για τους υποψηφίους δημάρχους του ΣΥΡΙΖΑ στην Αιτωλοακαρνανία

Τους πρώτους 99 υποψηφίους δημάρχους που θα υποστηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε η “Αυγή”, την ώρα που ο κομματικός μηχανισμός προετοιμάζεται για τη μεγάλη αυτοδιοικητική αναμέτρηση του Μαϊου 2019.

Σύμφωνα με την κομματική εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ, θα υποστηριχτεί ξανά ο Δημήτρης Τραπεζιώτης για το δήμο Αγρινίου που συγκέντρωσε 20,99% στις εκλογές του 2014, ενώ θα υποστηρίξει επιτυχημένους δημάρχους, που κέρδισαν με την υποστήριξή του στις εκλογές του 2014, μεταξύ των οποίων ο Παναγιώτης Λουκόπουλος στο δήμο Ναυπακτίας.

Για τους υπόλοιπους δήμους της Αιτωλοακαρνανίας σύμφωνα με την “Αυγή” θα υποστηριχθούν οι Δημήτρης Μασούρας (Άκτιο – Βόνιτσα), Μάρκος Βασίλας (Αμφιλοχία), Κώστας Κουβαράς (Θέρμο) και Γιάννης Τριανταφυλλάκης (Ξηρόμερο). Μάλιστα η κομματική εφημερίδα τους ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζει τις συγκεκριμένες υποψηφιότητες με το σχόλιο πως “οι δημοτικές παρατάξεις που πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν ήδη εκλέξει τους επικεφαλής, που θα δώσουν τη μάχη για τον σταυρό στις αυτοδιοικητικές εκλογές”.

Για το δήμο Μεσολογγίου δεν υπάρχει κάποια αναφορά στο συγκεκριμένο δημοσίευμα, ωστόσο θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως μετά την ανακοίνωση του Π. Παπαγεωργίου ο ΣΥΡΙΖΑ θα στηρίξει την συγκεκριμένη υποψηφιότητα.