Παρέμβαση του Δήμου Μεσολογγίου για την στήριξη οικογένειας που κάηκε το σπίτι της

Από το γραφείο του Αντιδημάρχου Σπ. Καρβέλη γίνεται γνωστό ότι: «Με αφορμή την πυρκαγιά που ξέσπασε χθες το μεσημέρι στις 16/1/2019 σε μονοκατοικία στο Μεσολόγγι επί της οδού Φάβρου 18 πλησίον του Δικαστικού Μεγάρου, κλιμάκιο του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας και του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου πραγματοποίησε επιτόπια επίσκεψη από Κοινωνικούς Λειτουργούς και Νοσηλευτικό προσωπικό.

Από την καταγραφή των αναγκών της οικογένειας, προέκυψε η ανάγκη άμεσης αποκατάστασης των ζημιών, προκειμένου η οικογένεια να εγκατασταθεί σύντομα στην οικεία της διότι αυτή τη στιγμή φιλοξενείται από φιλικά και συγγενικά πρόσωπα.

Κατόπιν άμεσης συνεννόησης μεταξύ του Δημάρχου Ν. Καραπάνου και του αρμοδίου Αντιδημάρχου Σπ. Καρβέλη, η Δημοτική αρχή (όπως έχει πράξει και κατά το παρελθόν σε περιπτώσεις που έχριζαν παρέμβασης και υποστήριξης) θα προβεί άμεσα σε απαραίτητες ενέργειες στήριξης των μελών αλλά και αποκατάστασης των ζημιών με συνεργείο καθαρισμού, ενώ παράλληλα θα προσφερθεί υλική βοήθεια με είδη πρώτης ανάγκης».