Δυο κλοπές στην Αλυζία – Ζητούν την ενίσχυση του Α.Τ Μύτικα οι κάτοικοι

Δύο περιστατικά κλοπής από σπείρα Τσιγγάνων είχαμε χθες στην παλιά Παναγούλα και στην Κανδήλα Ξηρομέρου. Η πρώτη συνέβη λίγο πριν το μεσημέρι όταν δυο τσιγγάνες, προσέγγισαν ένα κάτοικο Παναγούλας που περπατούσε ανυποψίαστος στο δρόμο και προσποιούμενες ότι θέλουν φωτιά να ανάψουν το τσιγάρο τους, του ζήτησαν αναπτήρα και με τη μέθοδο της απασχόλησης του άρπαξαν το πορτοφόλι από τη τσέπη…

Η δεύτερη κλοπή έγινε στην Κανδήλα όταν οι δυο Τσιγγάνες μπήκαν στο σπίτι ηλικιωμένου και με τη μέθοδο της απασχόλησης έκλεψαν τα χρήματα που βρήκαν. Σύμφωνα με πληροφορίες τις δυο τσιγγάνες περίμενε σε μικρή απόσταση συνεργός με αυτοκίνητο και μόλις άρπαξαν τα χρήματα εξαφανίστηκαν μαζί! Και τα δύο συμβάντα έχουν καταγγελθεί στο Τμήμα Βόνιτσας.

Να τονίσουμε ότι οι κάτοικοι της Αλυζίας (Δήμος Ξηρομέρου) από τα συνεχή κρούσματα κλοπών και διαρρήξεων στις περιουσίες τους, καλούν τους αρμοδίους τοπικούς παράγοντες να κάνουν κάτι για την ασφάλειά τους και ζητούν την ενίσχυση με προσωπικό του Αστυνομικού Τμήματος Μύτικα.

Απο το xiromeronews.blogspot.com