Τέσσερις συλλήψεις για φρουτάκια στο Καινούργιο

Συνεχίζονται οι αστυνομικοί έλεγχοι ενάντια στο παράνομο τζόγο σε όλη τη Δυτική Ελλάδα. Τελευταίο αποτέλεσμα των ελέγχων αυτών χθες, όταν συνελήφθησαν το απόγευμα, στο Καινούργιο Αιτωλοακαρνανίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, τέσσερις ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 36, 34, 24 και 23 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίσταση, για παράνομη διεξαγωγή τυχερών παιχνιδιών και υπόθαλψη εγκληματία.

Ειδικότερα οι αστυνομικοί, αξιοποιώντας κατάλληλα πληροφορία, πραγματοποίησαν έρευνα σε κατάστημα καφετέρια του 36χρονου, όπου διαπιστώθηκε να έχει εγκαταστήσει πέντε παράνομα ηλεκτρονικά παιγνιομηχανήματα.

Συνελήφθησαν ο 24χρονος ως προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος και ο 34χρονος και ο 23χρονος οι οποίοι ήταν θαμώνες στο κατάστημα και επιχείρησαν κατά την είσοδο των αστυνομικών να θέσουν εκτός λειτουργίας τα μηχανήματα χρησιμοποιώντας τηλεχειριστήριο και αποσυνδέοντας τα από το ρεύμα.

Ο ιδιοκτήτης συνελήφθη αργά το βράδυ της ίδιας ημέρας ενώ τα παιγνιομηχανήματα κατασχέθηκαν. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.