Εκτός πραγματικότητας… [video]

Του Δημήτρη Παπαδάκη
Κάνοντας ένα κλικ στο παρακάτω video από το ΣΚΑΙ του Αλαφούζου θα δείτε αρχικά μια διαφήμιση είτε με τον Λαυρέντη Μαχαιρίστα, είτε με τον Παύλο Τσίμα… (είναι από αυτές που τις βλέπεις αναγκαστικά για να δεις μετά το βίντεο και εμφανίζεται το μήνυμα με τυχαία σειρά) Αμφότεροι διαφημίζουν το “μπάσιμο” Αλαφούζου στον Παναθηναϊκό με την Παναθηναϊκή Συμμαχία. Ο πρώτος ο και καλά κουλτουριάρης, ο και καλά ποιοτικός, ο και καλά ανένταχτος αριστερός, που στην ουσία δεν είναι τίποτε άλλο, από έναν αξύριστο και άπλυτο θα πεί : “πως θα ζήσεις τις Κυριακές το μεσημέρι χωρίς την ομάδα σου ρε παιδάκι μου;” Θα ζήσω ρε μαλάκα και χωρίς μπάλα την Κυριακή τα μεσημέρια… Ο άλλος που έχει αρχίζει να μοιάζει στη βλακεία με τον Μανόλη Καψή θα πεί : “Ξέρω ότι είναι πιο δύσκολο παρά ποτέ… Ξέρω ότι η οικονομική συγκυρία δεν επιτρέπει να πεις εύκολα σε έναν άνθρωπο “βάλε το χέρι στη τσέπη και δώσε κάτι για την ομάδα που αγαπάς…” Και ενώ το ξέρεις, ρε μπετόβλακα, το λες!!! Τα ζητάς τα φράγκα!

Προσωπικά από τους δυο τους προτιμώ τον Παύλο Τσίμα, ξέρεις τι να περιμένεις από αυτόν! Εξάλλου είναι γνωστό ότι “το πάθος για χρήμα σε κάνει Παύλο Τσίμα”, ο άλλος ο άπλυτος είναι μακράν χειρότερος… Αφού προσπαθεί να μας υποβάλλει τη σκέψη ότι η ζωή μας δεν έχει νόημα χωρίς τον Παναθηναϊκό… Δηλαδή να προτείνουμε από εδώ και πέρα όσοι αυτοκτονούν να φορούν ή να κρατούν κάποιο διακριτικό της ομάδα τους;;;; (και όχι την κάρτα ανεργίας)

Το σχόλιό μας κλείνει με το 21ο λεπτό του βίντεο, όπου ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Θωμάς Μαύρος, με ύφος Νίκου Ξανθόπουλου βγαλμένο από το “Περιφρόνα με γλυκιά μου”, ζητά 20€ από όλους του ΑΕΚτζήδες! Και ενώ παραδέχεται(;) ότι αυτό είναι εκτός πραγματικότητας και του δράματος που ζει η ελληνική κοινωνία, σημειώνει ότι το δράμα της ΑΕΚ είναι μεγαλύτερο…. Δε μας χέζεις ρε Νταλάρα… Άκου τον οργίλο να λέει ότι “το δράμα της ΑΕΚ είναι μεγαλύτερο…” Καμία ντροπή απολύτως! Απορώ, πραγματικά, στην Αθήνα που κυκλοφορούν δεν βρέθηκε ένας άνθρωπος να τους αστράψει μια σφαλιάρα μπας και συνέλθουν;;;