Απόλλων για κούπα, «γηραιός» ανόδου…

Ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Football League είναι, μετά τη νέα νίκη του, ο Απόλλων Σμύρνης την ώρα που ο Ηρακλής για πρώτη φορά μετά από 38 αγωνιστικές είναι στη δεύτερη θέση και βλέπει την απευθείας άνοδο στη Super League. Μεγάλα «διπλά» για Νίκη Βόλου και Δόξα Δράμας, αποχαιρετά την άνοδο εκτός απροόπτου η Λάρισα…

Νέα μεγάλη νίκη κατάφερε να πάρει ο Απόλλων Σμύρνης, ο οποίος επικράτησε 4-2 της Αναγέννησης Γιαννιτσών στη Ριζούπολη και βρίσκεται στο +5 από τον δεύτερο της βαθμολογίας, κάτι που σημαίνει ότι δεν χάνει πλέον την άνοδο στη Super League. Κερδισμένος της αγωνιστικής είναι ο Ηρακλής καθώς επικράτησε 2-0 του Πανσερραϊκού στη Θεσσαλονίκη και είναι στη δεύτερη θέση με 65 βαθμούς, έχοντας χρειαστεί 38 αγωνιστικές για να καταφέρει να είναι σε τόσο πλεονεκτική θέση για την απευθείας άνοδο στη Super League και την ιστορική επιστροφή του.

Όσο για τα «διπλά» που έκαναν… αίσθηση, το πέρασμα της Νίκης Βόλου με 1-0 από την έδρα της Παναχαϊκής ήταν εκ των πιο σημαντικών, όπως και η άνετη επικράτηση της Δόξας Δράμας (4-0) στη Φυλή επί του Θρασύβουλου. Αυτή που φαίνεται να χάνει τη μάχη της ανόδου είναι η Λάρισα, αφού έμεινε στο 1-1 με την Καβάλα στο «Ανθή Καραγιάννη» και βλέπει το όνειρο να απομακρύνεται. Ο Πιερικός από την πλευρά του, σε αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι νίκησε 1-0 την Αναγέννηση Επανομής στην Κατερίνη, ενώ στις 18:00 άρχισε ο αγώνας του Φωκικού με τον Βύζαντα στα Μέγαρα.

πηγή : onsports.gr