Ελλάδα – Taiwan σημειώσατε 2

Το όνειρο της ανάπτυξης που έχει ο Άδωνις (και προφανώς και το κόμμα του) για την Ελλάδα είναι να γίνουμε Taiwan. Συγκεκριμένα ο Άδωνις στην εκπομπή «ΣΚΑΪ ΤΩΡΑ» της Πόπης Τσαπανίδου  υποστήριξε :«Για μία χώρα που μέχρι πριν από την κρίση δεν έφτιαχνε ούτε το τσολιαδάκι στην Ομόνοια ήταν made in Ταιβάν. Τα ξυλάκια για τα σουβλάκια τα παίρναμε από την Τουρκία. Δεν έχει καταλάβει ο κόσμος τι έχει συμβεί στη χώρα. Η χώρα αυτή σταμάτησε να παράγει. Μπήκε στο μνημόνιο γιατί σταμάτησε να παράγει».

«Δεν είμαστε σε συνθήκες Ταιβάν. Μακάρι να γίνουμε Ταιβάν. Η Ταιβάν είναι μια υπέροχη χώρα με τρομακτική ανάπτυξη και πάει πάρα πολύ καλά.

Η Ταιβάν δεν έχει συνδικαλιστές της συμφοράς. Δεν κάνουν κάθε μέρα απεργία. Έφεραν τις καλές εταιρείες στη χώρα τους. Δεν είχαν ΣΥΡΙΖΑ και έφτιαξαν κανονική χώρα. Τι να κάνουμε τώρα;»

Η Taiwan παράγει πολλά πράγματα αλλά με το εργατικό καθεστώς και το τι συμβαίνει στην χώρα είναι άλλη κουβέντα (παιδική εργασία, μαύρη εργασία μισθοί, εργατικά δικαιώματα κλπ Άγνωστες λέξεις για το ακροδεξιό μυαλό του Γεωργιάδη). Και 2ον ούτε λίγο ούτε πολύ μας λέει ότι για την κατάσταση στην χώρα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ (που ήταν στο 3%) και οι συνδικαλιστές… Για το κόμμα του που ήταν 10 χρόνια στην εξουσία κουβέντα…Ούτε για το έτερο αδελφάκι το ΠΑΣΟΚ…

Αλλά αυτό έχουν σκοπό να μας κάνουν Κίνα…Και το δηλώνουν κι ευθαρσώς πλέον…

Γ.Κ.