Παναιτωλικός – Απ. Σμύρνης : pre game

«Μέσα» ο Μελισσάς
Με τον Πασχάλη Μελισσά να επιστρέφει στην αποστολή, η προετοιμασία του Παναιτωλικού για το κρίσιμο εντός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλων Σμύρνης ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (18/05). Όπως ήταν φυσικό, ο Μίλαν Μπόγιοβιτς δεν συγκαταλέγεται στους εκλεκτούς του Μάκη Χάβου, με τον Μελισσάς ωστόσο να επιστρέφει στην 21άδα του Παναιτωλικού για το παιχνίδι με την «Ελαφρά Ταξιαρχία». Εκτός έμεινε και ο Ιορδανίδης, μετά από επιλογή του έμπειρου τεχνικού της ομάδας του Αγρινίου.

Η αποστολή του Παναιτωλικού
Στεφανάκος, Τακίδης, Κούσας, Μελισσάς, Ιωάννου, Σφακιανάκης, Μπακάκης, Γκόλιας, Μπελόν, Σίσιτς, Τζούνιορ, Μουμίν, Κουτσοσπύρος, Μύγας, Μεταξούλης, Αραμπατζής, Φαβάλι, Καμαρά, Δάρλας, Πασάς, , Σμίλτος

Απόλλων Σμ.: Χωρίς Κιάσσο!
Εκτός αποστολής του Απόλλωνα Σμύρνης στο ντέρμπι της Κυριακής (19/5) με τον Παναιτωλικό έμεινε ο Κώστας Κιάσσος.Ο Έλληνας μέσος δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, ωστόσο, λόγω τις πολλές επιλογές που έχει ο Αλέκξος Βοσνιάδης στην διάθεσή του τον άφησε εκτός, όπως και τους Κωνσταντίνου, Κρουσταλέλη, Ντόε και τον τραυματία Ντιαλό.

Συγκεκριμένα, στην αποστολή μετέχουν οι: Κοτταράς, Γουμάγιας, Χατζηζήσης, Ρόβας, Ιασωνίδης, Δεληζήσης, Κατσίκης, Τσιλιγκίρης, Φαρινόλα, Μπάρκογλου, Καμαρά, Καραμαλίκης, Τσεμπερίδης, Κύργιας, Διαμάντης, Μανιάς, Χιντζίδης, Λεοντίου, Καραδέμητρος.