Χωρίς αποτελέσματα οι έρευνες για την 15χρονη Κριστιάνα

Χωρίς αποτελέσματα παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό της 15χρονης Κριστιάνας που έφυγε από το σπίτι της στην Κάτω Μυρτιά πριν μία εβδομάδα και έκτοτε έχει εξαφανιστεί.

Ωστόσο η κινητοποίηση που έχει γίνει για την ανεύρεσή της είναι ιδιαίτερη μεγάλη, αφού εκτός από τις αστυνομικές δυνάμεις, τους κατοίκους της περιοχής που ερευνούν σε όλη την παρατριχώνια ζώνη και το Θέρμο, έρευνες στην παραλίμνια περιοχή διεξάγει σκάφος της αστυνομίας στην Τριχωνίδα ενώ μετά από εθελοντική πρωτοβουλία της Αερολέσχης Αγρινίου, τις έρευνες θα συνδράμει και αεροσκάφος.

Ωστόσο πλέον έχουν περάσει αρκετές μέρες από την εξαφάνιση της 15χρονης και όσο περνούν οι ώρες μειώνονται οι ελπίδες να βρεθεί…

Υπενθυμίζονται τα στοιχεία της 15χρονης που δόθηκαν στη δημοσιότητα από το “Χαμόγελο του Παιδιού”:
• Ονοματεπώνυμο: ΚΡΙΣΤΙΑΝΑ ΝΤΟΝΤΑΪ
• Ημερομηνία γέννησης:11/09/1998
• Χρώμα μαλλιών: Ξανθά
• Χρώμα ματιών: Καστανά
• Ημερομηνία εξαφάνισης: 14/5/2013
Την Τρίτη 14 Μαΐου 2013 εξαφανίστηκε η ανήλικη Κριστιάνα Ντοντάι (15 ετών) από το σχολείο που φοιτά στο Θέρμο της Αιτωλοακαρνανίας. Η Κριστιάνα έχει ξανθά μακριά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1,55 μ. και βάρος 55 κιλά. Όταν εξαφανίστηκε φορούσε μπλε μπλούζα, τζιν παντελόνι, άσπρα αθλητικά παπούτσια και κρατούσε ροζ σχολική τσάντα. Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το εικοσιτετράωρο (24 ώρες), στην Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116.000 καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.