This is… ελληνικό ποδόσφαιρο [video]

Αυτοί είμαστε ποδοσφαιρικά… Σκηνές απείρου κάλλους με διακοπή των αγώνων ανάμεσα στην Καλλονή και τον Ολυμπιακό Βόλου και τον Ηρακλή με τον Παναιτωλικό λόγω συμπλοκών εντός αγωνιστικού χώρου.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή… Το ματς στη Μυτιλήνη μύριζε μπαρούτι πριν την έναρξη του με την ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου περί ψυχολογικής βίας στους παίκτες από «φουσκωτούς». Και στο 32′ η κατάσταση ξέφυγε… Με το που η ομάδα της Μαγνησίας άνοιξε το σκορ με γκολ με τον Πινδώνη, ξεκίνησαν επεισόδια εντός αγωνιστικού χώρου με το ματς διακόπτεται και να αρχίζει ξανά μετά από 15 λεπτά αντεγκλήσεων, σπρωξιμάτων και πολλών άλλων «ελληνικών» φαινόμενων.

Τα ίδια και χειρότερα έγιναν στο Καυτανζόγλειο.. Εκεί κάπου στο 45 και κάτι… Ο διαιτητής Σελίμος αρχικά έδωσε την κόκκινη κάρτα στον Ουκάρ του Ηρακλή, γιατί μούτζωσε τον βοηθό προπονητή. Ακολούθησαν συμπλοκές, αντεγκλήσεις, στις οποίες την πλήρωσε μόνο ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού, Στεφανάκος, που αποβλήθηκε επίσης και με εννέα λεπτά καθυστέρηση ξεκίνησε και πάλι το ματς. Ενώ είναι χαρακτηριστικό πως το δεύτερο 45λεπτο στο ματς αυτό ξεκίνησε στις 19:25, όπερ σημαίνει με 25 λεπτά καθυστέρηση από την προγραμματισμένη έναρξη του.

πηγή : sentragoal.gr