Και οπαδοί του Παναιτωλικού στη Ριζούπολη

Εισιτήρια και στους οπαδούς του Παναιτωλικού, εφόσον θελήσουν να δουν από κοντά το κυριακάτικο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης, θα διαθέσει η διοίκηση του συλλόγου της Ριζούπολης. Αν και η διοίκηση του Παναιτωλικό δεν κατέθεσε σχετικό αίτημα, ο Απόλλων Σμύρνης θα διαθέσει εισιτήρια στις Θύρες 6-7 για τους οπαδούς των «καναρινιών».

Η ανακοίνωση:
Πραγματοποιήθηκε σήμερα η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας εν όψει του εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο τον Παναιτωλικό, την Κυριακή, 20/10/2013 (18:15), στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος.
Στη διάρκεια της σύσκεψης, η ΠΑΕ Παναιτωλικός δεν κατέθεσε αίτημα για την παραχώρηση εισιτηρίων για τις ανάγκες των φιλάθλων της, οι οποίοι θα μπορούν να παρακολουθήσουν μεμονωμένα τον αγώνα στις Θύρες 6-7.
Η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα της Κυριακής θα ξεκινήσει το Σάββατο 19 Οκτωβρίου στο γήπεδο της Ριζούπολης από τις 10:00 έως τις 16:00. Την ημέρα του αγώνα εισιτήρια θα πωλούνται στο εκδοτήριο που λειτουργεί έξω από την Θύρα 2, από τις 10:00.
Στις 16:00 θα λειτουργήσουν τα εκδοτήρια στην Θύρα 1 για τους φιλάθλους του Απόλλωνα και στην Θύρα 7 για τους φιλάθλους του Παναιτωλικού.

πηγή : sport-fm.gr