Εκθέσεις Εικαστικών Τεχνών με δημιουργίες μαθητών – καθηγητών

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού μας σε συνεργασία με τους Δήμους Μεσολογγίου- Αγρινίου διοργανώνει Εκθέσεις Εικαστικών Τεχνών (ζωγραφική, αγιογραφία, γλυπτική, μικρογλυπτική) με δημιουργίες μαθητών-καθηγητών.

Οι ενδιαφερόμενοι καθηγητές/τριες-μαθητές θα εκθέσουν τα έργα τους σε κατάλληλους χώρους που θα οριστούν στο Μεσολόγγι και στο Αγρίνιο.Κατά τη διάρκεια των Εκθέσεων οι μετέχοντες καθηγητές θα μετέχουν με δικές τους δημιουργίες που ο αριθμός θα κυμαίνεται από 5-10 έργα ανάλογα με τις συμμετοχές που θα υπάρξουν και τις δυνατότητες χωρητικότητας των εκθεσιακών χώρων.

Παράλληλα με την έκθεση των έργων των καθηγητών θα εκτεθούν και έργα μαθητών. Συγκεκριμένα οι καθηγητές/τριες που θα συμμετέχουν θα προτείνουν και ένα μαθητή (καλλιτέχνη) από το σχολείο τους, ο οποίος και θα εκθέσει τα έργα του σε ξεχωριστή μαθητική-γωνιά της έκθεσης (μαζί με τα έργα των υπολοίπων μαθητών).Οι καθηγητές καλλιτεχνικών (ΠΕ8) μπορούν να συμμετάσχουν εκθέτοντας 1 έργο τους σε ξεχωριστή γωνιά της έκθεσης.

Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καλούνται να δηλώσουν την συμμετοχή τους στις Εκθέσεις αυτές μαζί με τον προτεινόμενο μαθητή από το σχολείο τους στέλλοντας σχετική αίτηση στη Διεύθυνση Δ.Ε. μέχρι τις 3-2-2014 ή αποστέλλοντας e.mailστο renosch@yahoo.gr.