Τα πάνω και τα κάτω μου

upΓράφει η Μάγδα Κ.

Πάνω
Η συλλογή “The bright side of the road” από τον Pepper 96.6. Μια πολυφυλετική και πολύχρωμη συνάντηση τραγουδιών, που εντοπίζει την ομορφιά, σε όλα τα είδη της μουσικής.
Να βλέπω οδηγούς ΙΧ και κυρίως ταξί, να σταματάνε σε διαβάσεις πεζών χωρίς σηματοδότη, για να περάσουν οι πεζοί. Επιτέλους.
Το νέο τραγούδι με τίτλο “derniere danse” της γαλλίδας τραγουδοποιού της R&B Indila. Συνοδευόμενο και από το εξαιρετικό βιντεοκλίπ.
Που για άλλη μια φορά, οι χρυσαυγίτες θα ξινίσουν τα φουσκωτά μούτρα τους, για την νίκη ενός “αράπη”. Και αναφέρομαι στην πρωτιά του Ησαΐα Ματιάμπα στο Dancing with the Stars.

downΚάτω
Το άδοξο τέλος του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού Φιλλιπ Σειμουρ Χοφμαν. Ένας θάνατος που φέρνει στο προσκήνιο για άλλη μια φορά την “επιδημία” της ηρωίνης και ένα μεγάλο, γιατί;
Τα άδεια καταστήματα, ακόμη και στην περίοδο των εκπτώσεων.
Που, σε οποιαδήποτε περίπτωση ουράς ή γενικότερου συνωστισμού, αυτές που θα κοιτάξουν να σπρώξουν ή να βγουν μπροστά, θα είναι πάντα οι γυναίκες!
Το hands free του κινητού, που πάντα μπλέκεται τόσο εύκολα και ξεμπλέκεται τόσο δύσκολα.

Τα πάνω και τα κάτω σας

Πάνω
Το ότι η άνοιξη είναι κοντά. Μπορεί να είναι ακόμη Φεβρουάριος, το γεγονός όμως, ότι ξέρεις ότι σε λιγότερο από ένα μήνα θα ξεκινήσουν οι ηλιόλουστες μέρες, σε γεμίζει χαρά και αισιοδοξία.
Κάτω
Η κατάργηση των εννοιών της προσωπικής ζωής και των προσωπικών δεδομένων. Τα λεγόμενα ΄΄ έξυπνα κινητά ΄΄ που αυξήθηκαν κατακόρυφα τον τελευταίο χρόνο. Και, μπορεί με αυτά η πρόσβαση στο διαδίκτυο να είναι πλέον παιχνιδάκι, τα δεδομένα των χρηστών όμως, στα οποία έχουν πρόσβαση οι εφαρμογές τους, είναι τρομακτικά πολλά.
Ι.Β.