Σε πλειστηριασμό οι εγκαταστάσεις Πατρινού επιχειρηματία στο Πλατυγιάλι

ΠλατυγιάλιΣύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, στις 17 ή στις 27 Μαρτίου θα βγουν σε πλειστηριασμό οι εγκαταστάσεις Πατρινού επιχειρηματία στο Πλατυγιάλι, οι οποίες περιλαμβάνουν δεξαμενή αποθήκευσης πετρελαίου καθώς και υποθαλάσσιο αγωγό μεταφοράς του από τάνκερ. Ακούγεται ότι οι μνηστήρες για πλειοδοσία στον συγκεκριμένο πλειστηριασμό είναι πολλοί.

Φημολογείται έντονο ενδιαφέρον από τον Όμιλο Βαρδινογιάννη με τον οποίο ο Πατρινός επιχειρηματίας είχε πολύ στενή συνεργασία. Επίσης ακούγεται ότι ενδιαφέρον θα εκδηλώσουν και οι επιχειρηματίες Δημήτρης Μπάκος και Ιωάννης Καϋμενάκης, ιδιοκτήτες της εταιρείας AKRON TRADE TRANSPORT που δραστηριοποιείται στην μεταφορά υγρών καυσίμων με πλοία και έχει έδρα σε λιμάνι κοντά στο Ντουμπάι.Πρόκειται για τους ιδιοκτήτες του Αστέρα Τρίπολης που έχουν αυξήσει σημαντικά την παρουσία τους στον τομέα της μεταφοράς πετρελαιοειδών, έχοντας σημαντικό αριθμό δεξαμενόπλοιων.Επίσης ακούγεται ότι ενδιαφέρεται και ο Αστακιώτης επιχειρηματίας, Απόστολος Πανταζής, ιδιοκτήτης της εταιρείας PROMETHEUS MARITIME LTD, η οποία δραστηριοποιείται διεθνώς με έδρα την Νιγηρία Δυτικής Αφρικής και διαχειρίζεται πλοία μεταφοράς υγρών καυσίμων.

Σημειώνουμε ότι η Αστακός Τέρμιναλ ζήτησε πολύ πρόσφατα και πέτυχε, την αλλαγή των περιβαλλοντικών όρων της περιοχής και έτσι αυτές οι δραστηριότητες επιτρέπονται πλέον στο Πλατυγιάλι. Για να δούμε τι εξελίξεις θα έχουμε τελικά και ποια θα είναι η κατάληξη των συγκεκριμένων εγκαταστάσεων.

Πηγή: mytikaspress.blogspot.gr