Ακυρώθηκε η συζήτηση για τη μαρίνα Μεσολογγίου

Τριανταφύλλου ΜαρίαΜαρία Τριανταφύλλου: «Το Υπουργείο κωφεύει και δεν έρχεται ποτέ να απαντήσει»
Ακυρώθηκε ξανά η συζήτηση της επίκαιρης ερώτησης, της Βουλευτού Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ Μαρίας Τριανταφύλλου, προς την Υπουργό Τουρισμού, κα. Όλγα Κεφαλογιάννη, σχετικά με την ολοκλήρωση του έργου της Μαρίνας του Μεσολογγίου. Η δικαιολογία για την ακύρωση της συζήτησης και δια στόματος του Προέδρου της Βουλής, ήταν πως η χώρα προεδρεύει στην Ευρώπη και ως εκ τούτου οι υπουργοί ταξιδεύουν συχνά.

Η κα. Τριανταφύλλου επισήμανε πως η κα. Υπουργός δεν ήρθε ούτε την πρώτη ούτε τη δεύτερη φορά για την συζήτηση της ερώτησης. «Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό θέμα για το οποίο έχουν κάνει ερωτήσεις και άλλοι συνάδελφοι και όχι μόνο από το ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και από την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας. Πρόκειται για ένα πάρα πολύ σημαντικό ζήτημα στο οποίο το Υπουργείο κωφεύει και δεν έρχεται ποτέ να απαντήσει».

Αξίζει να σημειώσουμε πως πολύ μεγάλο μέρος –το μεγαλύτερο- των Υπουργών δεν έρχεται να απαντήσει στις ερωτήσεις Βουλευτών, υποβαθμίζοντας έτσι τον κοινοβουλευτικό έλεγχο κάτι που δεν συμβαίνει μόνο αυτή τη περίοδο.