Αντωνόπουλος: Πόλη των άνυδρων σιντριβανιών το Αγρίνιο

Την κατάσταση των συντριβανιών στο Αγρίνιο θίγει με ανακοίνωσή της η παράταξη “ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ- Δημοτική Αλλαγή” του υπ. Δημάρχου Αγρινίου Βασίλη Αντωνόπουλου.

Αναλυτικά :
Αν και ζούμε στην περιοχή με τα πλουσιότερα αποθέματα σε νερό, στη μέση μιας μεγάλης καταπράσινης πεδιάδας, βιώνουμε την τσιμεντοποίηση της πόλης μας, που ουσιαστικά είναι και τσιμεντοποίηση της ίδιας της ζωής μας.
Ενδεικτικά σε δύο σημεία α)στην πλατεία Δημάδη και β) απέναντι από το Αρχαιολογικό Μουσείο της πόλης του Αγρινίου υπάρχουν σιντριβάνια φαντάσματα χωρίς κάτι να θυμίζει τον ρόλο για τον οποίο δημιουργήθηκαν. Σιντριβάνια χωρίς νερό, αλλά και ημιτελή, όπως στη δεύτερη περίπτωση.
Η απερχόμενη δημοτική αρχή θέλοντας να δείξει ενόψει εκλογών το ‘’έργο της’’ επιδίδεται σε εκδηλώσεις και φιέστες, συνεχίζοντας να έχει κλειστά τα μάτια σε αυτό που γίνεται δίπλα της. Εγκατάλειψη, παρακμή.
Επειδή συχνά στην προεκλογική περίοδο οι δημοτικοί άρχοντες φροντίζουν να «μπαλώνουν τρύπες» θέλοντας να καλυτερέψουν την εικόνα τους, έχουμε χρέος να δείχνουμε την πραγματικότητα στους πολίτες.
Συνειδητά θα αποτυπώνουμε τα προβλήματα ελπίζοντας ότι έστω και την ύστατη ώρα θα τα διορθώσει ο δήμος προς όφελος των πολιτών, λίγο πριν η Δύναμη Ελπίδας φέρει τη Δημοτική Αλλαγή.