Το Εργαστήρι “Παναγία Ελεούσα” επισκέφτηκε ο Γιώργος Παπαναστασίου

Ανακοίνωση του συνδυασμού «Αγρίνιο Νέα αρχή – τόπος να ζεις»

O υποψήφιος Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου επισκέφτηκε το Εργαστήρι “Παναγία Ελεούσα” με τους συνεργάτες του και άκουσε από την πρόεδρο και τα μέλη του συμβουλίου τα προβλήματα που απασχολούν το ίδρυμα .Κυρίαρχο σύμφωνα με το Δ.Σ είναι η βελτίωση του οδικού δικτύου προκείμενου να γίνει ασφαλέστερη η πρόσβαση και στα δύο κτίρια του Εργαστηρίου.

Επίσης η επίτιμη πρόεδρος Μαρία Τσούτσου όσο και η νέα πρόεδρος Διονυσία Σαμαντά ζήτησαν από τον κ. Παπαναστασίου την συμβολή του στην επίσπευση των διαδικασιών για την έλευση του εξοπλισμού στην Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης-Οικοτροφείου του εργαστηρίου «Παναγία Ελεούσα.
Ο υποψήφιος δήμαρχος συνεχάρη την επίτιμη πρόεδρο κα Μαρία Τσούτσου, την πρόεδρο κ.Σαμαντά και τον Διευθυντή κ. Δημήτρη Χειμαριώτη, καθώς και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και το προσωπικό για το τεράστιο έργο που επιτελεί το Εργαστήρι σε όλο το Νομό. «Αποτελεί υποχρέωση του συνδυασμού «Αγρίνιο Νέα αρχή – τόπος να ζεις» ως αυριανή δημοτική αρχή να συνδράμουμε το έργο του εθελοντισμού της κυρίας Τσούτσου και των συνεργατών της. Μόνο με βοήθεια, προσφορά και συμπαράσταση μπορεί το εργαστήρι να συνεχίσει να βλέπει το μέλλον πολύ πιο φωτεινό απ’ ότι σήμερα» ανέφερε ο κ. Παπαναστασίου.