Παύλος Μοσχολιός: Κερδίσαμε τη μάχη της καθημερινότητας

Ανακοίνωση του συνδυασμού «Σύγχρονο Αγρίνιο-Κοινωνική Συμμαχία»

Συνεχίζοντας τις περιοδείες του, ο δήμαρχος Αγρινίου και επικεφαλής του συνδυασμού «Σύγχρονο Αγρίνιο-Κοινωνική Συμμαχία», Παύλος Π. Μοσχολιός, επισκέφτηκε τοπικές κοινότητες στη Δημοτική Ενότητα Αρακύνθου. Μαζί του βρέθηκαν δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι τοπικών και δημοτικών κοινοτήτων, καθώς και υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι της παράταξης. Συγκεκριμένα ο κ. Παύλος Π. Μοσχολιός βρέθηκε σε Ζευγαράκι, Κάτω Κεράσοβο, Παπαδάτες, Γραμματικού και Ματαράγκα.

Ο κ. Μοσχολιός συζήτησε με δημότες για την καθημερινή παρουσία του δήμου στην περιοχή με τις υπηρεσίες της αυτεπιστασίας, της καθαριότητας, του ηλεκτροφωτισμού, τις παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο, στη συντήρηση και τη διάνοιξη αγροτικών δρόμων.Οι πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων εξήγησαν πόσο σημαντικές θεωρούν τις παρεμβάσεις του δήμου με έργα όπως η επέκταση του ηλεκτροφωτισμού, του προγράμματος ανακύκλωσης, του Δικτύου Ύδρευσης από Παπαδάτες σε Κάτω Κεράσοβο και το Αποχετευτικό Δίκτυο όμβριων υδάτων σε Ζευγαράκι, Γραμματικού και Παπαδάτες. Επίσης, επεσήμαναν το σπουδαίο ρόλο που διαδραματίζουν στην ποιότητα ζωής στην περιοχή, έργα όπως η μικρή πλατεία στη Ματαράγκα, η παιδική χαρά στο Κάτω Κεράσοβο και οι πυλώνες ηλεκτροφωτισμού στο Δημοτικό Στάδιο Παπαδατών.

«Μόνιμο μέλημα μας ήταν και θα παραμείνει η προσπάθεια για έργα και παρεμβάσεις σε όλο το μήκος και το πλάτος του δήμου Αγρινίου, ώστε να υπάρχουν κοινές προοπτικές και ισότιμη αντιμετώπιση για όλους τους δημότες», επεσήμανε ο δήμαρχος Αγρινίου και επικεφαλής του συνδυασμού «Σύγχρονο Αγρίνιο-Κοινωνική Συμμαχία», Παύλος Π. Μοσχολιός.