Σε υπηρεσίες του Δήμου Αγρινίου ο Γ. Παπαναστασίου

Ανακοίνωση του συνδυασμού «Αγρίνιο Νέα αρχή –τόπος να ζεις»

Τις υπηρεσίες του Δήμου Αγρινίου (Δ/νση Κοινωνικής Προστασίας& Δημόσιας Υγείας, Αγροτικής Ανάπτυξης, Οικονομικών, Περιβάλλοντος Πρασίνου & Πολιτικής Προστασίας, ΔΕΥΑΑ, κ.α) επισκέφθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Παπαναστασίου, συνοδευόμενος από υποψηφίους του συνδυασμού του «Αγρίνιο Νέα αρχή –τόπος να ζεις».
Κατά την επίσκεψή του ο κ. Παπαναστασίου συνομίλησε με υπαλλήλους και παρουσίασε τις θέσεις της παράταξής του για την καλύτερη και αποτελεσματικότερη λειτουργία των δημοτικών υπηρεσιών αφού κοινό αίσθημα των πολιτών του δήμου είναι η αλλαγή στον τρόπο εξυπηρέτησης και διευκόλυνσης του πολίτη. Ο κ. Παπαναστασίου τόνισε την ανάγκη για αλλαγή στο τρόπο λειτουργίας βασικών δομών όπως : μείωση της γραφειοκρατίας, υλοποίηση συστήματος ηλεκτρονικού ελέγχου της ανταπόκρισης του δήμου στα αιτήματα των δημοτών, καθώς και της επικοινωνίας των υπηρεσιών του δήμου προς τους δημότες για την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών προς τους δημότες, κ.α .
Στη συνέχεια ο υποψήφιος Δήμαρχος επισκέφθηκε τα περιφερειακά καταστήματα του δήμου και ολοκληρώνοντας την περιοδεία του μετέβη στον ΟΑΕΕ, τις υπηρεσίες του ΙΚΑ, ενώ συναντήθηκε και με μέλη του σωματείου φορτοεκφορτωτών.