O ΣΥΡΙΖΑ Αγρινίου καταγγέλλει εκβιασμό σε υποψήφιο του συνδυασμού Τραπεζιώτη

Ο ΣΥΡΙΖΑ Αγρινίου με ανακοίνωσή του κάνει την εξής καταγγελία:

Το κατεστημένο που επί χρόνια ασκεί εξουσία ανεξέλεγκτα στην περιοχή μας καταρρέει, πνέει τα λοίσθια.Στην προσπάθεια του να σωθεί, ενεργοποιεί τα παράκεντρα της τοπικής εξουσίας τα οποία χρησιμοποιούν θεμιτά και αθέμιτα μέσα για να νοθεύσουν και να ακυρώσουν την αμετάκλητη απόφαση του Αγρινιώτικου Λαού να τους στείλει οριστικά στα σπίτια τους.

Έχουμε υπόψη μας αρκετές περιπτώσεις πιέσεων και εκβιασμών που ασκήθηκαν σε πολλούς συμπολίτες μας, η περίπτωση όμως προέδρου νομικού προσώπου που συνδέεται με την σημερινή δημοτική αρχή έχει περάσει τα εσκαμμένα, απαιτώντας εκβιαστικά και απειλητικά από υποψήφιο του συνδυασμού «Αγρίνιο-Ανατροπή Τώρα» με το Δημήτρη Τραπεζιώτη, τον οποίο στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να «κινηθεί χαλαρά» για τη διεκδίκηση ψήφων, γεγονός που θα εκτιμηθεί αργότερα από τους ίδιους!
Η αρνητική απάντηση του υποψηφίου και η μη συμμόρφωση προς τας υποδείξεις των εκβιαστών επέφερε την απειλή πως «αν δεν το κάνεις, θα μας βρεις μπροστά σου και θα το πληρώσεις».

Τέτοιου είδους καταγγελίες έρχονται καθημερινά στα αυτιά μας, αλλά δεν είναι τίποτα άλλο παρά το κύκνειο άσμα του τοπικού συστήματος εξουσίας, ο επιθανάτιος ρόγχος ενός οργανισμού που πεθαίνει. Λέμε σε αυτούς τους κυρίους ότι από τώρα και στο εξής θα βρείτε εμάς μπροστά σας, θα υπερασπιστούμε τους πολίτες και τη Δημοκρατία από παράγοντες, η δύναμη των οποίων διογκώθηκε επικίνδυνα όλα αυτά τα χρόνια.Τους λέμε επίσης ότι όλη η δράση τους , οι επιλογές τους και το «έργο» τους θα τεθούν στο μικροσκόπιο της κριτικής και του ελέγχου.