Δράση και στο Αγρίνιο για την Παγκόσμια Ημέρα Πολλαπλή Σκλήρυνσης

Στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Πολλαπλής Σκλήρυνσης την Τετάρτη 28 Μαΐου 2014, το Σωματείο με την επωνυμία «Ελληνική Ένωση για την Αντιμετώπιση της Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας Δυτικής Ελλάδας» με έδρα την Πάτρα, συμμετέχει στην Παγκόσμια κινητοποίηση έχοντας ως στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του ευρύτερου κοινού στα θέματα της Πολλαπλής Σκλήρυνσης.

Η φετινή εκστρατεία για την MS DAY 2014 επικεντρώνεται στην ΠΡΟΣΒΑΣΗ των ΑμΣΚΠ σε όλα τα επίπεδα ζωής.
Εκτός από Πάτρα και Πύργο, την Τετάρτη 28 Μαΐου 2014 –Παγκόσμια Ημέρα Πολλαπλής Σκλήρυνσης, θα λειτουργούν ειδικά ενημερωτικά περίπτερα στην Πάτρα, στο Αγρίνιο και στον Πύργο και θα διαμοιράζονται ενημερωτικά φυλλάδια στους πολίτες, ενώ θα λειτουργεί και ενημερωτικό περίπτερο στην Πλατεία Δημοκρατίας στο Αγρίνιο από τις 10.00 π.μ έως τις 2.00 μ.μ.

ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΕΑΣΚΠ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗΣ
Ενημερωτικά περίπτερα ευαισθητοποίησης για την Πολλαπλή Σκλήρυνση και συγκέντρωσης φαρμάκων για τους ανασφάλιστους πολίτες.

Την Τετάρτη 28 Μαΐου 2014 –Παγκόσμια Ημέρα Πολλαπλής Σκλήρυνσης, θα λειτουργούν ειδικά ενημερωτικά περίπτερα στην Πάτρα, στο Αγρίνιο και στον Πύργο και θα διαμοιράζονται ενημερωτικά φυλλάδια στους πολίτες.
• Ενημερωτικό περίπτερο στην Πλατεία Γεωργίου στην Πάτρα από τις 10.00π.μ έως τις 8.00μ.μ..
• Ενημερωτικό περίπτερο στην Πλατεία Δημοκρατίας στο Αγρίνιο από τις 10.00 π.μ έως τις 2.00 μ.μ.
• Ενημερωτικό περίπτερο στην κεντρική Πλατεία στον Πύργο, από τις 10.00 π. μ έως τις 2.00 μ. μ.
Οι εκδηλώσεις τελούνται υπό την αιγίδα των Δήμων : Πατρών, Αγρινίου και Πύργου και στόχος είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση του ευρύτερου κοινού στα θέματα της Πολλαπλής Σκλήρυνσης και η στήριξη των Κοινωνικών Φαρμακείων των ανάλογων πόλεων, με τη συλλογή φαρμάκων για την κάλυψη των ανασφάλιστων συνανθρώπων μας στην περιοχή.

• Το Σάββατο 14 Ιουνίου 2014 στο ξενοδοχείο ¨ΑΣΤΗΡ¨ στην Πάτρα στις 6.00 μ. μ. θα πραγματοποιηθεί Επιστημονική Εκδήλωση με θέμα : ¨Πολλαπλή Σκλήρυνση-Πρόσβαση Παντού ¨ με ομιλητές τους: α) Ιωάννης Ελλούλ, Επίκουρος Καθηγητής Νευρολογίας Πανεπιστημίου Πατρών β) Βασίλειος Παπαδόπουλος, Επίκουρος Καθηγητής Μαιευτικής – Γυναικολογίας Πανεπιστημίου Πατρών γ) Μαργαρίτα Καραγιώργου, Πρόεδρος ΕΕΑΣΚΠ
Συντονισμός επιστημονικής εκδήλωσης : Ελένη Βασιλοπούλου, Δημοσιογράφος

«Σύνθημά μας : ¨ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΠΑΝΤΟΥ¨ , Ίσες ευκαιρίες στα ΑμΣΚΠ
Βοηθήστε να ευαισθητοποιήσουμε την παγκόσμια κοινή γνώμη αλλά περισσότερο την ελληνική ώστε να αναλάβει δράση».