To αναλυτικό πρόγραμμα του 7ο Lake Party

lake-party-posterΤο διήμερο 17 και 18 Ιουλίου από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, θα ζήσουμε ανεπανάληπτες στιγμές δίπλα στην Λίμνη Τριχωνίδα στο 7ο Lake Party, με πολλές δραστηριότητες, μοναδικά Lives και δυνατά Dj sets…

Αναλυτικό πρόγραμμα Πέμπτης 17 Ιουλίου
Την Πέμπτη 17 Ιουλίου θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε αναλυτικά:
10:00 – 21:00 : ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ all day που θα σας συναρπάσουν…
*Lake Volley Tournament
*Lake Sports
10:00 – 21:00 : Canoe – Kayak… μία πρωτόγνωρη εμπειρία στα νερά της Τριχωνίδας!
10 διθέσια κ 4 μονοθέσια σας περιμένουν για αναχώρηση ανά μισή ώρα (με διασωστικό σκάφος και εκπαιδευτές)
18.00-21.00: 1ο Πανελλήνιο Τουρνουά Freestyle Football… που οι συμμετέχοντες από όλη την Ελλάδα θα σας προσφέρουν εντυπωσιακό θέαμα!
17:00 – 21.00: Local Dj sets… με τις καλύτερες μουσικές επιλογές των Dj’s της περιοχής μας!
DJ Thanos
Nick Mixalidakis
Nick Katsigiannis
21:00 – 22:00 : “THE BIG BAND THEORY”… Όταν η μουσική περνά από τη θεωρία… στην πράξη!
22:00 – 00:30 : ”MUCHATRELA”… Η μπάντα που εκτός από πολλά όργανα κουβαλάει… mucha…τρέλα!

Οι The Big Band Theory είναι μια μπάντα αγγλόφωνου εναλλακτικού rock, που έχει τις ρίζες της στο Αγρίνιο, έτοιμη να σας ξυπνήσει τις πιο δυνατές σας αναμνήσεις. Αποτελείται από τον Άκη Σαγάνη στα τύμπανα, το Νίκο Καλαμπαλίκη στο ηλεκτρικό μπάσο και τον Γιώργο Μπλέτσα στις ηλεκτρικές κιθάρες και στο τραγούδι, ενώ στις ζωντανές εμφανίσεις τους συνοδεύει στη φωνή η Ρούλα Καλύβα.Οι Muchatrela έρχονται με την πιο ανατρεπτική διάθεση και αποφασισμένοι να μας ξεσηκώσουν. Είναι η μπάντα με τον πιο φρέσκο ήχο και την πιο τρελή διάθεση! Hot jazz, Balkan, Swing, Reggae από τους εκλεπτυσμένους ήχους της Νέας Ορλεάνης μέχρι τους ξεσηκωτικούς ρυθμούς των βαλκανίων και από το λίκνισμα του Latin και της Cumbia μέχρι τους μυσταγωγικούς χορούς σε κύκλο της παραδοσιακής μουσικής. Μέλη της είναι ο Φώτης Αθανασίου στη φωνή και το γιουκαλίλι, ο Αντώνης Αντζούς στο τρομπόνι και τα φωνητικά, ο Νίκος Σιδερίδης στην τρομπέτα και τα φωνητικά, ο Θανάσης Μάκος στο νταούλι και τα φωνητικά, ο Νίκος Μπακόπουλος στο σαξόφωνο και ο Δημήτρης Μπακόπουλος στην κιθάρα και o Doctor S στο κοντραμπάσο. Οι μουσικές τους επιλογές είναι αναμεμειγμένες με mucha… τρέλα κι αυτό τα λέει όλα!
#stay_tuned για όλα όσα θα δούμε φέτος στο πιο Wild Party…Lake Party #7
#lakeparty
#drinks #music #lake #sports and … #you

Αναλυτικό πρόγραμμα Παρασκευής 18 Ιουλίου
Την Παρασκευή 18 Ιουλίου θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε αναλυτικά:
10:00 – 21:00 : ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ all day που θα σας συναρπάσουν…
* Canoe – Kayak
* Lake Sports
10:00 – 21:00 : Lake Volley Tournament… όταν στις παραλίες παίζουν beach volley, εμείς στη λίμνη παίζουμε Lake Volley!
19.30– 20:30 : CROSSFIT… ο δυναμικός τρόπος εκγύμνασης που έχει κατακτήσει ολόκληρο τον κόσμο σε μία πρωτότυπη παρουσίαση!
17:00 – 21.00: Local Dj sets… με τις καλύτερες μουσικές επιλογές των Dj’s της περιοχής μας!
DJ Thanos
Nick Mixalidakis
Nick Katsigiannis
21:00 – 22:00 : THE BIG NOSE ATTACK band… ετοιμάζουν τη μουσική επίθεση!
22:00 – 00:30 : Μύρωνας Στρατής & Ησαΐας Ματιάμπα… τα τρελά αγόρια… σε τρελά κέφια… Going Wild!
00:30 – 01:00 : Dj Nick Katsigiannis… τα decks αρχίζουν να φλέγονται…
00:45 – 01:00 : Φαντασμαγορικό show με ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ…και ο ουρανός πάνω από τη λίμνη παίρνει φωτιά!
01:00 – 03:30 : Dj JOHNNY GERONTAKIS… ο headliner JG αναλαμβάνει και απογειώνει την διασκέδαση!
03:30 – 04:30 : Closing Dj set by Nick Katsigiannis!

Το εναλλακτικό blues/rock ντουέτο The Big Nose Attack ανεβαίνει στη σκηνή, δίπλα στη λίμνη Τριχωνίδα, γκρουβάροντας τα πιο εναλλακτικά fuzz άριστα blues, παντρεύοντας παλιούς με νεότερους ήχους. Τα αδέρφια “Boogieman” (κιθάρα/φωνή) και “Little Tonnie” (τύμπανα) έχουν μάθει τα blues από τους καλύτερους και έχοντας ανοίξει για ονόματα, όπως Gary Moore, Johnny Winter, The Sonics, ZZ Top κλπ, υπόσχονται ένα ταξιδιάρικο live.
Στις 22.00… Ο Ησαΐας Ματιάμπα με το Μύρωνα Στρατή έρχονται να σας χαρίσουν δυόμιση ώρες ξέφρενης τρέλας…! Το μυστικό της επιτυχίας τους, ίσως να είναι η τεράστια αγάπη τους για τη μουσική και ο συνδυασμός των διαφορετικών προσωπικοτήτων τους, που όταν ανεβαίνουν στο stage δημιουργούν μία τεράστια έκρηξη τρέλας, κεφιού και ξεφαντώματος. Καταπιάνονται με δικά τους κομμάτια, αλλά και με διασκευές από rock, disco, rock’n’roll, με μία δόση kitscherellas. To μόνο σίγουρο είναι, ότι κανείς δεν θα μείνει αλώβητος ή τουλάχιστον καθιστός.
Ο Johnny Gerontakis, από τους πιο γνωστούς παραγωγούς και επιτυχημένους Djs, είναι ο εμπνευστής του επιτυχημένου εβδομαδιαίου Αθηναϊκού event “Show me love”. Με μία αξεπέραστη ενέργεια στα decks, η οποία περιλαμβάνει δυνατά mixes από groovy tech, electro και progressive house και με συνεργασίες με διεθνούς φήμης Djs, παραγωγούς και vocalists, όπως επίσης και με το τελευταίο του hit single “Carry on” με την Sonique, θα μας κάνει όλους να ζητάμε, αυτή η πρωτοφανής για τα δεδομένα του τόπου εμπειρία, να μην τελειώσει ποτέ…!
Φυσικά, να μην παραλείψουμε να αναφέρουμε, πως μαζί του θα είναι και ο γνωστός πια σε όλους μας Nick Katsigiannis, που καθιέρωσε την dance μουσική στη νυχτερινή ζωή της πόλης μας.
#stay_tuned για όλα όσα θα δούμε φέτος στο πιο Wild Party…Lake Party #7
#lakeparty
#drinks #music #lake #sports and … #you