Υποψήφια με το ΚΙΔΗΣΟ στην Αιτωλοακαρνανία η Φωτεινή Ζαμπάτη

Με δημόσια δήλωση της η Μεσολογγίτισσα δικηγόρος Φωτεινή Ζαμπάτη γνωστοποιεί την απόφασή της να συστρατευτεί με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαληστών του Γιώργου Παπανδρέου και να είναι υποψήφια βουλευτής στην Αιτωλοακαρνανία.

Αναλυτικά :
“Ανήκω στη νέα γενιά πολιτών που με όπλο τη μόρφωση και τη σκληρή δουλειά πέτυχαν και δημιούργησαν στον επαγγελματικό στίβο. Μια γενιά μακριά από κομματικούς μηχανισμούς και πελατειακές σχέσεις.Η οικονομική κρίση ανέδειξε και την κρίση θεσμών και αξιών στην πατρίδα μας!
Κατέστησε φανερό ότι η ανοικοδόμηση και ανασύσταση της απαιτεί πολιτικούς με εντιμότητα και πραγματική θέληση να δώσουν ενεργούς ρόλους στους πολίτες. Πολιτικούς που θα υπηρετούν αξίες και ιδανικά, που με την στάση και πολιτική συμπεριφορά τους έχουν αποδείξει το ήθος και το σθένος να υπηρετήσουν την πατρίδα ανεξάρτητα από οποιοδήποτε κόστος.
Πολιτικούς σαν τον Γεώργιο Α. Παπανδρέου.
Η ιδρυτική διακήρυξη του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, ξεκινά από την ανάγκη και το καθολικό αίτημα του ελληνικού λαού, για απελευθέρωση των Δημοκρατικών θεσμών από τους μηχανισμούς εμπλοκής, καθώς και την προσδοκία του για δημόσιο ήθος, δημοκρατικές αντιλήψεις, κοινωνικό όραμα, και κοινωνική δικαιοσύνη.
Πιστεύω σε ένα νέο ξεκίνημα που θα έχει ως αφετηρία την προσφορά στην πατρίδα και τους πολίτες της!
Δηλώνω δημόσια την προσχώρηση μου στο Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών, την ενεργό συμμετοχή μου στις τάξεις του καθώς και την απόλυτη στήριξή μου στις ιδέες και αρχές του.”
Με εκτίμηση,
Φωτεινή Ευσταθίου Ζαμπάτη
Δικηγόρος