Παρουσίαση των υποψηφίων του “Ποταμιού” στο εκλογικό του κέντρο στο Αγρίνιο [pics]

Με ομιλητή τον Επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του “Ποταμιού”, Παναγιώτη Καρκατσούλη πραγματοποίηθηκε απόψε στο Αγρίνιο η κεντρική εκδήλωση του κόμματος στο εκλογικό κέντρο του “Ποταμιού”. Στην εκδήλωση χαιρετισμούς απηύθυναν οι υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος στην Αιτωλοακαρνανία Γιώργος Καρβούνης, Δημήτρης Παπαναστασόπουλος, Γεωργία Αναστασοπούλου, Βίκυ Αγγελή, Αλέξανδρος Τσίπρας, Χριστίνα Φούντζουλα, Σωτήρης Καβαθατζόπουλος, Νίκη Φούντα και Λευτέρης Αραχωβίτης, ενώ ακολούθησε συζήτηση με τους συντονιστές, τους εθελοντές του κινήματος και τους πολίτες.

Ο Παναγιώτης Καρκατσούλης, καθηγητής Δημόσιας Διοίκησης και βραβευμένος ως ο «καλύτερος δημόσιος υπάλληλος του κόσμου», είναι ο άνθρωπος που είχε την ιδέα για τη δημιουργία των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ). Στην ομιλία του αναφέρθηκε διεξοδικά στις προτάσεις του “Ποταμιού” για τη δημόσια διοίκηση, λέγοντας ότι το “Ποτάμι” ζητά και προτείνει ένα παραγωγικό δημόσιο, μέσα από ένα πλέγμα μεταρρυθμίσεων που θα στοχεύουν στον εκσυγχρονισμό του κράτους και όχι στο να διατηρηθούν όλες οι αγκυλώσεις του παρελθόντος.

Ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του Ποταμιού εξέφρασε την αισιοδοξία του πως το Ποτάμι θα είναι στην τρίτη θέση “σε πείσμα όλων των πιέσεων και των συκοφαντιών”. Ο ίδιος τόνισε ότι η προεκλογική περίοδος χαρακτηρίζεται από την έλλειψη επιχειρήματος. “Ακούγονται μόνο συνθήματα, από τη μια μεριά ο φόβος και από την άλλη η παροχολογία” είπε ο κ. Καρκατσούλης.