Η Κλεπά μέσα από το Aegean Hawk του ΠΝ [pics]

Κλεπά 2 Εντυπωσιακές εικόνες από το ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού τύπου AEGEAN HAWK (S-70) που μετέφερε από την αποκλεισμένη Κλεπά της ορεινής Ναυπακτίας τρεις γυναίκες που χρειάζονται ιατρική βοήθεια. Για το μέλλει γενέσθαι με το κατολισθητικό φαινόμενο, κλιμάκιο του ΙΓΜΕ επιχείρησε να κάνει μια πρώτη εκτίμηση, ωστόσο όσο συνεχίζονται οι βροχοπτώσεις το φαινόμενο της κατολίσθησης θα είναι σε εξέλιξη και έτσι δεν μπορούν να γίνουν ασφαλείς εκτιμήσεις

Από εκεί και πέρα αναφορικά με το οδικό δίκτυο της περιοχής σημειώνεται ότι :
Λόγω κατολισθήσεων στο Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο, έχουν αποκλεισθεί τα Δ.Δ. Περδικόβρυση, Λιβαδάκι, Αποδοτίας και Πυλλήνης. Γίνεται μνεία ότι, σε ορισμένα χωριά των Δ.Ε. Αποδοτίας και Πλατάνου, υφίσταται διακοπή ηλεκτροδότησης.
Λόγω κατολισθήσεων στο Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο Ναυπάκτου – Άνω Χώρας, έχουν αποκλεισθεί τα Δ.Δ. Λιμνίτσας, Τερψιθέας, Δ.Ε. Πλατάνου, Λιβαδάκι, Δενδροχωρίου, Δ.Ε. Αποδοτίας, Γρηγορίου, Γραμμένης, Οξiάς, Λεύκας, Μανδρίνης και Κυδωνίας, ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων πραγματοποιείται από το οδικό δίκτυο της Μακριάς Ράχης.
Λόγω πτώσεις δένδρων και χιονόπτωσης, διεκόπη η κυκλοφορία στην επαρχιακή οδό από Τ.Κ. Ανεμάκι έως Τ.Κ. Ελευθέριανη.