Η αντίδραση Κοιμήση στα… μαγικά της Χριστοδουλοπούλου [video]

Μάλλον “έμπλεξε” ο δήμαρχος Αμφιλοχίας Απ. Κοιμήσης…. Αυτό φάνηκε από την αντίδρασή του κατά τη διάρκεια της συνάντησης των μελών της ΚΕΔΕ με την υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Τασία Χριστοδουλοπούλου για το μεταναστευτικό και την πιθανότατη εμπλοκή των δήμων. Ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Καμίνης είχε ένα χαρακτηριστικό διάλογο με την υπουργό προσπαθώντας να κατανόηση το επιχείρημα της υπουργού ότι οι πρόσφυγες παραμένουν για λίγο και φεύγουν…

«Που πάνε κυρία υπουργέ;», ρώτησε ο δήμαρχος Αθηναίων. «Στην Ευρώπη», είπε η κ. Χριστοδουλοπούλου. «Πως πάνε;», ρώτησε ο κ. Καμίνης. «Δεν ξέρω… Απλώς εξαφανίζονται», απάντησε η υπουργός. Και ενώ κάποια μέλη της ΚΕΔΕ ξέσπασαν σε γέλια, ο Απ. Κοιμήσης που κάθονταν δίπλα στο δήμαρχο Αθηναίων περιορίστηκε στο να πιάσει το μέτωπό του προσπαθώντας να κρύψει το μειδίαμά του.

Αν η Κυβέρνηση επαναφέρει την πρόταση για δημιουργία κέντρου φιλοξενίας μεταναστών στο εγκαταλελειμμένο στρατόπεδο στον Άγριλο Αμφιλοχίας, τότε ο Απ. Κοιμήσης από τα… μαγικά της υπουργού έχει καταλάβει πως σε μια τέτοια περίπτωση έχει “μπλέξει” άσχημα….

Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο από το 1:39 και μετά…
βίντεο από enikos.gr