Στο Αγρίνιο ο Κωστής Χατζηδάκης [video]

Στο Αγρίνιο βρέθηκε σήμερα ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας Κωστής Χατζηδάκης. Αρχικά η περιοδεία του στην Αιτωλοακαρνανία ξεκίνησε από το Θέρμο, όπου μαζί με στελέχη της ΝΔ και υποψηφίους βουλευτές της είχε συνάντηση με το δήμαρχο Σπ. Κωνσταντάρα.

Στο Αγρίνιο ο κ. Χατζηδάκης επισκέφθηκε στο δημαρχείο τη δημοτική αρχή, όπου έγινε δεκτός από τον δήμαρχο Γιώργο Παπαναστασίου, που του εξέθεσε επιγραμματικά τα βασικά προβλήματα της περιοχής και τις διεκδικήσεις του δήμου.

Ο κ. Χατζηδάκης τόνισε ότι τις ψεύτικες προεκλογικές υποσχέσεις, την πολιτικάντικη τακτική η χώρα τις πληρώνει πανάκριβα μετά από επτά μήνες διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Η Ν.Δ. όπως ανέφερε να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας για να αντιμετωπιστεί η ύφεση και η ανεργία, γι΄αυτό «πρέπει να απενοχοποιήσουμε την επιχειρηματικότητα και τις ιδιωτικές επενδύσεις. Έφερε μάλιστα ως παράδειγμα το γεγονός ότι η Ιόνια και η Ολυμπία Οδός εξελίσσονταν ενώ επί ΣΥΡΙΖΑ ουσιαστικά σταμάτησαν.

Tέλος αξίζει να σημειωθεί ότι ο τέως Υπουργός τάχθηκε υπέρ των συνεργασιών με όλα τα φιλοευρωπαϊκά κόμματα, συμπεριλαμβανομένου του ΣΥΡΙΖΑ. «Σε άλλες χώρες που ακολούθησαν το μνημόνιο τα κόμματα συνεργαστήκαν. Αν είμαστε στο τιμόνι, ως κόμμα κοινής λογικής, μπορούμε να το αποκαταστήσουμε αυτό και να βρεθεί κοινός τόπος μεταξύ των κομμάτων που πιστεύουν στην Ευρώπη και στην Ευρωπαϊκή πολιτική της χώρας. Αν είμαστε πρώτο κόμμα θα απευθύνουμε μήνυμα συνεργασίας σε όλα τα κόμματα που πιστεύουν στην Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένου του ΣΥΡΙΖΑ».