Κορυφώνει με επισκέψεις σε χωριά και δήμους τον αγώνα της η Ν.Δ.

Ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Αιτωλοακαρνανίας

Με την ίδια σύνθεση το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας θα δώσει τη μάχη στην Αιτωλοακαρνανία. Από την αρχή της προεκλογικής περιόδου η ΝΟ.Δ.Ε. Αιτωλοακαρνανίας σε συνεργασία με τους υποψήφιους βουλευτές, τους προέδρους των ΔΗΜ.Τ.Ο και με στελέχοι που συμμετέχουν στη Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα, επισκέφθηκε έως και σήμερα με τα δύο κλιμάκια που δημιουργήθηκαν, τους Καλλικρατικούς και τους παλιούς Καποδιστριακούς Δήμους.

Στις παραπάνω επισκέψεις είχαν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν με τους πολίτες της Αιτωλοακαρνανίας να προάγουν τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας και να ακούσουν τα παράπονα και τις παρατηρήσεις πάνω στις θέσεις του κόμματος.
Τα στελέχη της ΝΔ υπογραμμίζουν στις επαφές τους την αναγκαιότητα η Ελλάδα να γυρίσει σελίδα μετά από επτά μήνες κατά τους οποίους η Κυβέρνηση Τσίπρα χρέωσε τη χώρα 90 δις, έπληξε βαρύτατα τον αγροτικό και κτηνοτροφικό κόσμο και τους συνταξιούχους, διέλυσε τον οικονομικό ιστό και την επιχειρηματικότητα και απέτυχε σε όλους τους κρίσιμους τομείς όπως η Παιδεία και η Υγεία.
Σημειώνεται επίσης στις επαφές η αναγκαιότητα μιας ευρείας συνεργασίας που η Νέα Δημοκρατία είναι έτοιμη να προχωρήσει με την πλειοψηφία των κομμάτων προκειμένου όλοι μαζί να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο αύριο για τη χώρα.
Όλο αυτό το διάστημα της προεκλογικής περιόδου, διάχυτη είναι η εκτίμηση στους Αιτωλοακαρνάνες πως η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ απέτυχε σε όλους τους τομείς αφού πρώτα παραπλάνησε τον ελληνικό λαό και πως το μόνο που «κατάφερε» ήταν να φέρει ένα νέο και επώδυνο μνημόνιο. Η ΝΟΔΕ Αιτωλοακαρνανίας, οι υποψήφιοι βουλευτές Μάριος Σαλμάς, Κωνσταντίνος Καραγκούνης, Γεωργία Μπόκα, Χρήστος Παΐσιος, Δημήτρης Μπαλαμπάνης, Σοφία Ανδρίκουλα, Μαρία Φωκά, Παρασκευή Κατσιώπη Ελισάβετ Λίτου και τα κομματικά στελέχη στο σύνολο του Νομού θα συνεχίσουν μέχρι την Παρασκευή τις επισκέψεις στους δήμους και τα χωριά της Αιτωλοακαρνανίας στέλνοντας το μήνυμα πως η Ελλάδα πρέπει να πάει μπροστά.

Η προεκλογική περίοδος για την Αιτωλοακαρνανία θα κλείσει την Παρασκευή 18-9-2015 με την κεντρική ομιλία που θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Παναγοπούλου (σιντριβάνι) στις 20:30 με κεντρικό ομιλητή τον Πρ. υπουργό και βουλευτή Αττικής κ. Μάκη Βορίδη.