Στο μαγευτικό ρυθμό των Χριστουγέννων το Αγρίνιο [video]

Δεκάδες εκδηλώσεις τις γιορτινές μέρες
Με γιορτινή διάθεση και ποικίλες εκδηλώσεις συνεχίζεται το εορταστικό πρόγραμμα του Δήμου Αγρινίου με τίτλο «ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΑΠΟ ΖΑΧΑΡΗ». Και αυτή την εβδομάδα κάτοικοι και επισκέπτες απόλαυσαν συναυλίες, παραστάσεις, μουσικά εργαστήρια και πολλές δράσεις.

-Η Χορωδία του «Ωδείου Σύγχρονης Τέχνης» και το «Ωδείο Δυτικής Ελλάδος μάγεψαν το κοινό με χριστουγεννιάτικα τραγούδια και μελωδίες στη πλατεία Δημοκρατίας

-Το Θεατρικό δρώμενο “ΑΝ” βασισμένο σε μια ιδέα της Μαρίνας Καραφά και σε αυτοσχεδιασμούς των παιδιών παρουσιάστηκε από το Παιδικό Θεατρικό Τμήμα Καλυβίων, στη πλατεία Μελίνας Μερκούρη.

-Το ΚΔΑΠ «ΦΑΝΤΑΣΙΑ» του Δήμου Αγρινίου πραγματοποίησε στη Δημοτική Αγορά, εκδήλωση με τίτλο : « Να καλωσορίσουμε τα Χριστούγεννα στη Χώρα της Φαντασίας με κατασκευές, γιορτινές λιχουδιές, θεατρικά δρώμενα, μουσική και χορό».
-Μία υπέροχη Χριστουγεννιάτικη μουσική εκδήλωση από το Τμήμα Παραδοσιακής Μουσικής του Δήμου Αγρινίου πραγματοποιήθηκε στη πλατεία Δημοκρατίας και παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Νίκος Καζαντζής και Θύμιος Γρίβας.

-Μία όμορφη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στη πλατεία Δημοκρατίας, όπου συμμετείχαν τα χορευτικά τμήματα Ενηλίκων της Κ.Ε.Δ.Α., Δ.Ε. Αγίου Κωνσταντίνου, του 5ου Δημοτικού Σχολείου και του Κ.Α.Π.Η Δήμου Αγρινίου .

-Το Μουσικό Σχολείο Αγρινίου γέμισε μελωδίες τη πλατεία Δημοκρατίας. Συμμετείχαν το σύνολο παραδοσιακής ορχήστρας του Μουσικού Σχολείου Αγρινίου, με ψαλμούς των Χριστουγέννων από φωνή, κανονάκι και κλαρίνο και παραδοσιακά Κάλαντα από όλη την Ελλάδα και Χριστουγεννιάτικη Μουσική και Τραγούδια από το σύνολο σύγχρονης μουσικής του Μουσικού Σχολείου Αγρινίου

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων συνεχίζεται ως εξής:
26 Δεκεμβρίου 2015
Το τρενάκι των ξωτικών μαζί με τον Αη Βασίλη μοιράζουν σοκολάτες και γλυκά στην πόλη.
17:30 Χριστουγεννιάτικες Ταινίες «Ice age – A mammoth Christmas» «Τα Χριστούγεννα του Sonic» στο Δημοτικό Κινηματογράφο «ΑΝΕΣΙΣ» (Είσοδος ελεύθερη).
27 Δεκεμβριου 2015
17:30 Χριστουγεννιάτικη Ταινία «Τα φιλαράκια του Αη Βασίλη» στο Δημοτικό Κινηματογράφο «ΑΝΕΣΙΣ», (Είσοδος ελεύθερη).
19:00 Η Ερασιτεχνική ομάδα κουκλοθεάτρου της Κ.Ε.Δ.Α θα παρουσιάσει στους μικρούς και μεγάλους φίλους της το έργο : «Ο Ορέστης έχει ορέξεις για κουραμπιέδες και μελομακάρονα» από το ομώνυμο βιβλίο του Πάνου Χριστοδούλου, στη Δημοτική Αγορά.
20:00 Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από την Παραδοσιακή Βυζαντινή Χορωδία Μεγάλης Χώρας «Αγία Ευτέρπη» στη πλατεία Δημοκρατίας.