Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού θα επισκεφθεί την Αιτωλοακαρνανία

Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Ιούλιος Συναδινός, θα επισκεφθεί την Αιτωλοακαρνανία την Παρασκευή 19 και το Σάββατο 20/2. Η περιοδεία του θα ξεκινήσει από την Ναύπακτο, όπου θα επισκεφθεί το Παπαχαραλάμπειο Στάδιο και θα συναντηθεί με αθλητικούς φορείς. Στην συνέχεια θα επισκεφθεί το Μεσολόγγι και το Αγρίνιο, όπου το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου είναι κεντρικός ομιλητής σε εκδλήωση που διοργανώνει η δημοτική παράταξη του Δ. Τραπεζιώτη με θέμα «Ελληνικός Αθλητισμός σήμερα – Προβλήματα & Προοπτικές» (στον Πολυχώρο EMILEON το Σάββατο, 20/2 και ώρα 6:30 μ.μ.).

Το επίσημο πρόγραμμα της επίσκεψής του δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη, ωστόσο πιθανότατα ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός θα δει από κοντά και τις εργασίες αποπεράτωσης του Κλειστού Γηπέδου στην αερογέφυρα στο Αγρίνιο.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης του Γ.Γ. Αθλητισμού στον Δήμο Μεσολογγίου έχει ως εξής:
Παρασκευή 19/2 18:00 Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Πνευματικού Κέντρου κ. Κ. Γιαννόπουλο και επίσκεψη στο ΔΑΚ και το Κλειστό Μεσολογγίου.
18:30 Ξενοδοχείο «ΘΕΟΞΕΝΕΙΑ»: Συνάντηση με ΕΠΣ Αιτωλ/νίας και αθλητικά Σωματεία του Δήμου.
19:00 Ομιλία – Συζήτηση με θέμα «Ερασιτεχνικός αθλητισμός και οι προτεραιότητες της Γ.Γ. Αθλητισμού για το έτος 2016».
Σάββατο 20/2 10:30 Επίσκεψη στο Γήπεδο Κατοχής – Συνάντηση με την Διοίκηση Α.Ο. ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ.
11:00 Επίσκεψη στο Γήπεδο Νεοχωρίου – Συνάντηση με την Διοίκηση ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ και αθλητικά Σωματεία.
11:30 Επίσκεψη στο Γήπεδο Αιτωλικού και το Κλειστό Γυμναστήριο – Συνάντηση με τη Διοίκηση του ΑΡΗ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ και αθλητικά Σωματεία.