Η κριτική των παικτών του Παναιτωλικού

φωτό : paravatos.eu

Ο Παναιτωλικός δεν ήταν καλός στους «Ζωσιμάδες» και ηττήθηκε στο ντέρμπι με 2-0 από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Κυριακίδης έκανε ό, τι περνούσε από το χέρι του για να μη δεχθεί γκολ, αλλά δεν κατέστη δυνατό. Ο Ουάρντα και γενικώς η μεσοεπιθετική γραμμή των Αγρινιωτών κινήθηκε σε πολύ ρηχά νερά. Δείτε την κριτική για τον κάθε ποδοσφαιριστή αναλυτικά.

Δημήτρης Κυριακίδης : Ό, τι και να πει κανείς για τον Κυριακίδη είναι λίγο. Έκανε μερικές καταπληκτικές αποκρούσεις και στα δύο γκολ που δέχθηκε δεν είχε καμία απολύτως ευθύνη. Στο πρώτο η άμυνα αφήνει τον Λίλα να πάρει την… τέλεια κεφαλιά και να τη στείλει στα δίχτυα και στο δεύτερο γκολ του Ακόστα πάλι δε φέρει καμία ευθύνη, αφού δεν μπορούσε να κάνει και πολλά.
Βαθμολογία: 8

Γιώργος Μύγας: Αμυντικά ήταν καλός. Κέρδισε τις περισσότερες μονομαχίες, έπαιρνε τις κεφαλιές, αλλά επιθετικά ο νεαρός ακραίος οπισθοφύλακας δεν πήρε προσπάθειες. Είχε στο πρώτο ημίχρονο ένα σουτ που κατέληξε πολύ άουτ και στο δεύτερο μέρος επιχείρησε να περάσει μια κάθετη στον Κάπελ, χωρίς αποτέλεσμα.
Βαθμολογία: 5

Κέβιν: Ο Ισπανός ακραίος αριστερός οπισθοφύλακας ήταν μακριά από τον καλό του εαυτό. Αμυντικά ήταν αξιοπρεπής, όμως ο Γιάννης Μαντζουράκης ζητά τις σέντρες από το καλό του αριστερό πόδι και οι μεταβιβάσεις του ήταν άστοχες, δεν βοήθησε καθόλου στο επιθετικό παιχνίδι.
Βαθμολογία: 4

Γιώργος Κούσας: Ο αρχηγός του Παναιτωλικού σε δύο περιπτώσεις βρέθηκε να μαρκάρει τον πιο γρήγορο και πιο κοντό, Μπράνα Ίλιτς με τον Κούσα να καταφέρει με τον έναν, ή τον άλλον τρόπο να κρατήσει τον Σέρβο μακριά από το γκολ.
Βαθμολογία: 5

φωτό : paravatos.eu
φωτό : paravatos.eu
Γρηγόρης Μάκος: Ο δεύτερος στόπερ του Παναιτωλικού όποτε χρειάστηκε έμπαινε πρώτος στις μπαλιές. Δεν έκανε κάποιο σημαντικό λάθος. Εκείνα που ζητάει ο Μαντζουράκης από εκείνον τα έκανε. Με την είσοδο του Χαντάκια, πήρε θέση στα χαφ, αλλά ήταν ολιγόλεπτη η παρουσία του για να μπορεί να κριθεί.
Βαθμολογία: 5

Μάρκος Πάουλο: Ο Βραζιλιάνος ήταν κι εκείνος μακριά από τον καλό του εαυτό. Βέβαια δεν υπήρχε και ο χώρος στον άξονα για να κάνει τα γνωστά τρεξίματά του και θα ήταν πολύ επικίνδυνο να αφήσει τη θέση του για να κυνηγήσει την πρώτη μπάλα των παικτών του ΠΑΣ Γιάννινα. Από εκεί και πέρα ο 28χρονος έδειξε μια αδυναμία να μοιράσει το παιχνίδι στους μέσους.
Βαθμολογία: 4

Στάθης Βασιλούδης: Ο νεαρός μέσος πέρα από δύο σουτ που είχε στο πρώτο ημίχρονο δεν φάνηκε πουθενά αλλού και ήταν στους χειρότερους παίκτες του Παναιτωλικού.
Βαθμολογία: 3

Αμρ Ουάρντα: Ο Αιγύπτιος ήταν δραστήριος, πήρε μπάλες, προσπάθησε να δημιουργήσει απειλές για την εστία του Περιστερίδη χωρίς αποτέλεσμα, όμως δεν είχε και τις κατάλληλες βοήθειες, δεν είχε τα στηρίγματα για να σπάσει τη μπάλα και να κάνει κίνηση στο χώρο.
Βαθμολογία: 6

Φαμπιάν Μουνιός: Ο Αργεντινός αγωνίστηκε στο δεξί άκρο της επίθεσης, αλλά δεν φάνηκε καθόλου στο παιχνίδι. Δεν τροφοδοτήθηκε πάρα πολύ και δεν βοήθησε στο επιθετικό παιχνίδι.
Βαθμολογία: 4

Λεάντρο Κάπελ: Με την ταχύτητα του προσπάθησε να δημιουργήσει ρήγματα. Επιχείρησε στο πρώτο ημίχρονο να νικήσει τον Περιστερίδη. Μάλιστα, στην δεύτερη τελική του προσπάθεια τπυ υποχρέωσε τον Περιστερίδη σε… απογείωση για να διώξει σε κόρνερ. Μαζί με τον Ουάρντα ήταν οι πιο δραστήριοι.
Βαθμολογία: 6

Μάρκο Μαρκόβσκι: Έδωσε τις μάχες του με τους κεντρικούς αμυντικούς, έφαγε ξύλο και δεν πήρε τις πάσες που θα ήθελε.
Βαθμολογία: 5

Δημήτρης Χαντάκιας: Δεν αγωνίστηκε πάρα πολύ για να μπορεί να κριθεί.
Οσμάν Φερέιρα: Δεν αγωνίστηκε τόσο πολύ για να μπορεί να κριθεί.
Μπάουκε Κλέσιο: Δεν αγωνίστηκε τόσο πολύ για να μπορεί να κριθεί.

πηγή : joinsports.gr