Με το ΔΝΤ ή με το Ελλάντα

Είναι απορίας άξιο που τα στελέχη της ΝΔ είναι τόσο φιλοΔΝΤιακά. Αγαπάνε το ΔΝΤ και αμφισβητούν τα wikileaks. Προφανώς έχοντας καλομάθει τόσα χρόνια με τα εγχώρια σκουπίδια που αναπαράγουν ειδήσεις, και τους χαϊδεύουν τα αυτιά, τα wikileaks δεν τους κάθονται καλά…

1ος και καλύτερος ο άρχοντας της καταστροφής, αντιπρόεδρος της ΝΔ, ο οποίος αμφισβήτησε έναν από τους πιο μεγάλους οργανισμούς ΜΜΕ του κόσμου γράφοντας στο twitter “Όσοι ξέρουν Αγγλικά, γνωρίζουν ότι το Paul γράφεται έτσι και όχι Poul. Η δε Velculescu έτσι και όχι Velkouleskou”. Στο τέλος βέβαια την πάτησε μια και όντως το όνομα του Τόμσεν (ως Δανός) είναι Poul και όχι Paul! (καλά έγραψε κι άλλα για τα wikileaks, αλλά ούτε οι δικοί του δεν τον ακούνε πια)

2ος αλλά σε βλακεία ίσως πρώτος ο Γιώργος Μουρούτης που ζήτησε από τα WikiLeaks να του αποκαλύψουν τις πηγές τους! Θα βλέπουν το tweet του και θα ξεκαρδίζονται στα γέλια.

3ος έρχεται ένα από τα γνωστά παπαγαλάκια, (ο Αντώνης Καρακούσης του Βήματος) που δεν τον νοιάζουν τα ντοκουμέντα, αλλά ο Νόμος. Διότι ο Νόμος κύριοι πρέπει να ισχύει για όλους (κι ας τον έχουν καταπατήσει αυτοί που υπηρετεί χιλιάδες φορές). Το tweet του “Περνάει απαρατήρητο μέσα στο εθνικό παροξυσμό, αλλά υπάρχει μείζον ζήτημα υποκλοπών! Ποιος κατέγραφε τις συνομιλίες Τόμσεν;Και ποιων άλλων;”

Όπως μας ενημερώνει η Εφημερίδα των συντακτών “Τα WikiLeaks που αποκάλυψαν το «Ημερολόγιο του Πολέμου στο Αφγανιστάν»με περισσότερα από 76.900 έγραφα και το «Ημερολόγιο του Πολέμου στο Ιράκ» με περισσότερα από 400.000 απόρητα έγγράφα.”

Έτσι για να ξέρουμε για ποιο site μιλάμε…

Γ.Κ.