Με μετακινήσεις προϊσταμένων ξεκίνησε ο Παπαναστασίου τον “ανασχηματισμό”

Αντιδημάρχους περιμέναμε… με τους διευθυντές – προϊσταμένους και λοιπούς υπαλλήλους ξεκίνησε ο “ανασχηματισμός” στο δήμο Αγρινίου από τον Γιώργο Παπαναστασίου. Με απόφαση που δημοσιεύτηκε στη “Διαύγεια” ο δήμαρχος Γ. Παπαναστασίου μετακινεί διευθυντές και προϊσταμένους κυρίως στις Διευθύνσεις Τεχνικών Υπηρεσιών και Δόμησης. Ξεχωρίζει από τις αλλαγές που επέλεξε ο δήμαρχος Αγρινίου, η τοποθέτηση της επι σειράς ετών διευθύντριας στις Τεχνικές Υπηρεσίες Μαρίας Ρόκου στην Υπηρεσία Δόμησης πλέον, καθώς και η τοποθέτηση της Σταυρούλας Γεωργακού Παππά στη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις- μετακινήσεις στις οποίες προχώρησε ο Γ. Παπαναστασίου:
1.ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΟΜΗΣΗΣ & ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ
Διευθύντρια : Μαρία Ρόκου
Τμήμα Ελέγχου Κατασκευών
Προϊστάμενος: Μιχαήλ Τριαντάφυλλος
2. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
Διευθύντρια: Γεωργακού Παππά Σταυρούλα
Τμήμα Υδραυλικών και Εγγειοβελτιωτικών Έργων
Προϊσταμένη: Θεοδώρα Καπέρδα
Τμήμα Συγκοινωνιών –Κυκλοφορίας και Άδειών Μεταφορών
Προϊσταμένη: Μαρία Χρυσικού
3.OΚωνσταντίνος Μπαρπάκης, ΠΕ Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης , μετακινείται από το Τμήμα Σχεδιασμού και Εποπτείας, καθαριότητας και Ανακύκλωσηςτης Δ/νσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης και ορίζεται αναπληρωτής Προϊστάμενος του Τμήματος Αυτεπιστασίας και Συντηρήσεων Έργων και Εγκαταστάσεωντης Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών.
4. Ο Αριστείδης Σχισμένος, ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών, μετακινείται από το Τμήμα Ελέγχου Κατασκευών της Δ/νσης Υπηρεσίας Δόμησης και Πολεοδομικού Σχεδιασμού στο Τμήμα Υδραυλικών και Εγγειοβελτιωτικών Έργωντης Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών.
5. Η Σταυρούλα Κωνσταντοπούλου, ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών, μετακινείται από το Τμήμα Ελέγχου Κατασκευών της Δ/νσης Υπηρεσίας Δόμησης και Πολεοδομικού Σχεδιασμού στο Τμήμα Υδραυλικών και Εγγειοβελτιωτικών Έργων της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών.
6. Ο Ευάγγελος Κουτσογούλας, ΤΕ Μηχανολόγων Μηχανικών, μετακινείται από το Τμήμα Διαχείρισης και Συντήρησης Οχημάτων της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών στο Τμήμα Ελέγχου Κατασκευών της Δ/νσης Υπηρεσία Δόμησης και Πολεοδομικού Σχεδιασμού.
7. Η Αθηνά Μιχάλη , ΠΕ Διοικητικού, μετακινείται από το Τμήμα Διαχείρισης και Συντήρησης Οχημάτων της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών στο Τμήμα Αυτεπιστασίας και Συντηρήσεων Έργων και Εγκαταστάσεων της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών.
8.Η Σπυριδούλα Καλφούντζου, ΔΕ Διοικητικού, μετακινείται από το Τμήμα Αυτεπιστασίας και Συντηρήσεων Έργων και Εγκαταστάσεων της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών, στο Τμήμα Διαχείρισης και Συντήρησης Οχημάτων της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών.
9.Ο Ευάγγελος Τσούνης, ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών, τοποθετείται στο Τμήμα Συγκοινωνιών –Κυκλοφορίας και Άδειών Μεταφορών της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών.