Παναιτωλικός και Πανιώνιος οι πιο εύστοχοι!

Οι «κυανέρυθροι» και τα «καναρίνια» χρειάζονται μόλις 6,2 τελικές για να βρουν δίχτυα, τις λιγότερες κατά μέσο όρο από κάθε άλλη ομάδα της κατηγορίας

Στη μπάλα δεν έχει σημασία μόνο να δημιουργείς ευκαιρίες, αλλά θα πρέπει και να τις εκμεταλλεύεσαι. Μετά και την συμπλήρωση της 5ης αγωνιστικής, οι πιο εύστοχες ομάδες της κατηγορίας είναι ο Πανιώνιος και ο Παναιτωλικός, καθώς σημειώνουν ένα γκολ κάθε 6,2 τελικές που βγάζουν (ακολουθεί οριακά η ΑΕΚ με 1/6,3). Οι «κυανέρυθροι» μέχρι στιγμής έχουν βρει δίχτυα 9 φορές σε 56 απόπειρές τους, ενώ το αντίστοιχο νούμερο για τα «καναρίνια» είναι 5/31.

Μάλιστα σε αμφότερους υπάρχει και ο σχετικός πλουραλισμός, καθώς στη Νέα Σμύρνη έχουν βρει 7 διαφορετικούς σκόρερ και στο Αγρίνιο 5. Μέχρι στιγμής στη πλατεία έχουν βρει δίχτυα οι Μασούρας (2/6), Λάμπρου (2/9), Xατζισαφί (1/10), Μασούντ (1/9), Ντουρμισάι (1/6), Γεσίλ (1/5) και Σπιριντόνοβιτς (1/5). Οι «κυανοκίτρινοι» από την πλευρά τους έχουν πανηγυρίσει με τους Χαντάκια (1/1), Λόπες (1/1), Μοράρ (1/3), Μάζουρεκ (1/4) και Κλέσιο (1/7).

πηγή : gazzetta.gr