«Πάσα στα θρανία» του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου

«Πάσα στα θρανία» του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου έκαναν την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019 η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και ο Παναιτωλικός.

Το πρόγραμμα είναι εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας, εκπονείται από την Ε.Π.Ο. και υλοποιείται σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς. Στους μαθητές μίλησαν αναφορικά με το «ευ αγωνίζεσθαι» και τις άλλες ευγενείς αξίες του ποδοσφαίρου, ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ κ. Μπάμπης Ζελενίτσας και ο προπονητής του Παναιτωλικού και πρωταθλητής Ευρώπης με την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου κ. Τραϊανός Δέλλας.

Παραβρέθηκαν επίσης ο γενικός αρχηγός της ομάδας κ. Χρήστος Κουτσοσπύρος, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ κ. Χρήστος Στούμπος και οι ποδοσφαιριστές κ.κ. Αλέξανδρος Μαλής, Τάσος Τσοκάνης και Ενέα Μιχάι. Μοιράστηκαν στους μαθητές σχολικά εγχειρίδια και μπλούζες με το λογότυπο του προγράμματος, στη σχολική μονάδα προσφέρθηκαν μπάλες για τις ανάγκες των ποδοσφαιρικών δράσεων και συμβολικά μια φανέλα της Eθνικής ομάδας, ενώ οι ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού υπέγραψαν αυτόγραφα στους μικρούς θαυμαστές τους.