Τη δυναμική του Κ. Λύρου διαπιστώνουν όλο και πιο πολλοί στο Μεσολόγγι

Το τελευταίο διάστημα όλο και πιο πολλοί στο Μεσολόγγι εμφανίζονται να θεωρούν δεδομένη τη συμμετοχή του Κώστα Λύρου στο δεύτερο γύρο των εκλογών για τη δημαρχία στο Μεσολόγγι. Οι πιο αισιόδοξοι μάλιστα πιστεύουν πως θα κόψει πρώτος το νήμα της εκλογικής κούρσας.

Εκείνο που σιγά – σιγά διαπιστώνεται σε σχέση με την υποψηφιότητα του Κώστα Λύρου είναι πως έχει καταφέρει να ανταποκριθεί στις έως τώρα απαιτήσεις και με το παραπάνω… Για παράδειγμα, ο συνδυασμός του, “Η Δημιουργική Ανατροπή”, παρακολουθεί τις καθημερινές ανακοινώσεις υποψηφίων που έχει ξεκινήσει ο Νίκος Καραπάνος και ανταποδίδει με υποψηφίους προερχόμενους από διάφορους πολιτικούς χώρους, με υποψηφίους που μπαίνουν για πρώτη φορά στα δημοτικά δρώμενα, αλλά και με έμπειρους υποψηφίους.

Πολυσελλεκτικό και με ένα κράμα νέων και έμπειρων έτσι σχολιάζουν πολλοί στο Μεσολόγγι το ψηφοδέλτιο του Κ. Λύρου. Μάλιστα αυτή η εκτίμηση ίσως επιβεβαιωθεί και από την διαφαινόμενη συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του Κ. Λύρου του πρώτου σε σταυρούς δημοτικού συμβούλου του Πάνου Παπαδόπουλου, του Δ. Κοκοτού.