Mε τον Κ. Λύρο ο Δημήτρης Κοκοτός!

Μια ηχηρή προσθήκη έγινε στο συνδυασμό του Κώστα Λύρου, καθώς ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Κοκοτός ανακοίνωσε τη συμπόρευσή του με τη “Δημιουργική Ανατροπή”. Ο Δ. Κοκοτός το 2014 είχε εκλεγεί πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού “η Κοινωνία Μπροστά” του Π. Παπαδόπουλου.

Αναλυτικά η δήλωση του Δ. Κοκοτού:

Το 2014 οι πολίτες του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου με τίμησαν και με εξέλεξαν δημοτικό σύμβουλο στο πλάι του Πάνου Παπαδόπουλου. Αυτά τα 4 και κάτι χρόνια δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας για το καλό όλων των πολιτών, απέναντι σε μια δημοτική αρχή που ξέμεινε από ιδέες και όραμα. Η τακτοποίηση των δικών τους παιδιών, των ανθρώπων που εκμεταλλεύτηκαν το δημοτικό χρήμα προς δικό τους όφελος και οι διώξεις δημοτικών συμβούλων που έχουν διαφορετική άποψη από αυτήν την δημοτική αρχή πρέπει να λάβει τέλος.

Η “Δημιουργική Ανατροπή” με Υποψήφιο Δήμαρχο Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου τον Κώστα Λύρο αλλά και η ποιότητα των ανθρώπων που έχουν βρεθεί διπλά του, μου έδωσαν το δικαίωμα να πιστεύω ότι όλοι μαζί μπορούμε να φτιάξουμε έναν πρότυπο και καινοτόμο δήμο που θα δώσει ίσες ευκαιρίες σε όλους τους πολίτες. Σας ζητώ να στηρίξετε το όραμα μας για ένα καλύτερο μέλλον για τους δημότες και τον τόπο μας.