Αξίζει κάτι καλύτερο στην Ελλάδα από μια δεύτερη θητεία Παυλόπουλου

Η απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να προτείνει τον Προκόπη Παυλόπουλο για Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα αποτελεί για πάντα μια από τις πλέον μαύρες σελίδες στην ιστορία της ελληνικής Αριστεράς.

Όπως αποδείχθηκε κατά τη διάρκεια της κυβερνητικής θητείας του ΣΥΡΙΖΑ, η επιλογή Παυλόπουλου αποτέλεσε κομμάτι μιας ευρύτερης συμφωνίας συνεργασίας με ένα κομμάτι του μηχανισμού εξουσίας του Κώστα Καραμανλή. Μαζί με τον Παυλόπουλο, ήρθε ο Καμμένος, ο Παπαγγελόπουλος, η Παπακώστα και αρκετοί ακόμη.

Ακόμα κι αν κάποιος μπορούσε να επινοήσει κάποιου τύπου δικαιολογία για την τότε απόφαση του Αλέξη Τσίπρα, το πάθος με το οποίο πλέον επιχειρηματολογεί για μια δεύτερη θητεία για τον Προκόπη Παυλόπουλο καθιστά περιττή οποιαδήποτε προσπάθεια υπεράσπισης του. Ο Τσίπρας όχι μόνο δεν κατανόησε το λάθος του αλλά επιμένενει κιόλας.

Κανέναν όμως δεν αφορούν οι μικροπολιτικοί υπολογισμοί του κ. Τσίπρα, ούτε κι εκείνοι του κ. Μητσοτάκη. Ο Προκόπης Παυλόπουλος ποτέ δεν ήταν άξιος να γίνει Πρόεδρος της Δημοκρατίας κι ούτε ήταν ένας πετυχημένος Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Αξίζει κάτι καλύτερο στην Ελλάδα.

πηγή : parapolitiki.com