Ο Αργύρης Νταλιάνης, η υποψηφιότητα από το χώρο της ‘’αγοράς’’ στο συνδυασμό του Νεκτ. Φαρμάκη

Έτοιμος για «Όλα από την αρχή!» δηλώνει και ο Αργύρης Νταλιάνης, που συντάσσεται στο πλευρό του Νεκτάριου Φαρμάκη ως Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας.

Σε σχετική του ανάρτηση έγραψε τα εξής:
Αγαπητοί φίλοι, θα ήθελα με το σύντομο αυτό σχόλιο να σας ανακοινώσω την υποψηφιότητά μου ως Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας συμμετέχοντας στο συνδυασμό του Νεκτάριου Φαρμάκη «Όλα από την αρχή!».
Πράγματι, δε θα μπορούσε θεωρώ να υπάρξει καταλληλότερο όνομα για το συνδυασμό μας απ’ αυτό, που σημειολογικά εκφράζει τέλεια τη διπλή σημασία της «αρχής» στην οποία πιστεύουμε… Οι αρχές και το ήθος του Νεκτάριου αποτελούν εγγύηση για μια πραγματικά νέα αρχή, που τόσο χρειάζεται σήμερα ο τόπος μας, χωρίς πολλά λόγια και κενές υποσχέσεις!
Στηρίζω από την πρώτη στιγμή την κίνηση αυτή γιατί γνωρίζω πολύ καλά τα δεδομένα της εποχής και του τόπου και αντιλαμβάνομαι τη δυναμική της. Ως οικονομολόγος αλλά και νέος άνθρωπος θέτω ως ζωτικής σημασίας προτεραιότητα τη στήριξη των νέων! Αυτοί αποτελούν το μέλλον, που όμως τόσο ανεύθυνα διακυβεύεται σήμερα… Η οικοδόμηση αυτού του… άδηλου μέλλοντος ήταν βέβαια πάντα το δημοφιλές επιχείρημα όλων εκείνων που ζητούσαν την εμπιστοσύνη μας…
Σήμερα στέκομαι απέναντί σας και με απόλυτη συναίσθηση της ευθύνης σας στέλνω το μήνυμά μας: “ Το μέλλον των προσδοκιών και των ελπίδων θα έρθει αν πρώτα σκεφτούμε με τόλμη και ευθύνη το παρόν!”. Σταθείτε δίπλα μας, αγαπητοί φίλοι! Ήρθε η ώρα να γίνουν «Όλα από την αρχή!».

Ο Αργύρης Νταλιάνης είναι οικονομολόγος με πλούσιο βιογραφικό και πολύ δυνατές σπουδές στα πλέον σύγχρονα επιστημονικά αντικείμενα. Είναι κάτοχος πτυχίου του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τίτλου Mεταπτυχιακών σπουδών στη «Διοίκηση & Οικονομική των Τηλεπικοινωνιακών Δικτύων» από το ομώνυμο πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών του Τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών του ιδίου Πανεπιστημίου καθώς και εκλεγμένο μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου στο περιφερειακό Τμήμα της Δυτικής Ελλάδος.

Επίσης, έχει εξειδικευθεί στην Οικονομική των Αγορών & των Επιχειρήσεων – Χρηματοοικονομική και την Οικονομική Πληροφορική, λόγοι για τους οποίους από το 2008 δραστηριοποιείται με επιτυχία σε σημαντικές θέσεις της επιστήμης, της συμβουλευτικής και της αγοράς, όπου και χειρίστηκε θέματα του ευρύτερου πεδίου του επιστημονικού του αντικειμένου, αξιοποιώντας παράλληλα την άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας και των σύγχρονων ειδικών εργαλείων των νέων τεχνολογιών. Πρόκειται κατά κοινή ομολογία για μια πολύ δυνατή υποψηφιότητα που στέκεται με εντιμότητα και ευθύνη απέναντι στον κόσμο της Δυτικής Ελλάδας!