Συγκέντρωση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Θέρμο

Στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Θέρμου έγινε η συγκέντρωση που διοργάνωσε η ΚΟΒ Θέρμου την Τετάρτη 27 Μάρτη. Στη συγκέντρωση παρευρέθηκαν μέλη, φίλοι καθώς και κόσμος που συμπορεύεται με το ΚΚΕ το τελευταίο διάστημα.

Στη συγκέντρωση μίλησε ο Νίκος Μωραΐτης, βουλευτής και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Δυτ. Ελλάδας από την Αιτωλοακαρνανία με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», όπου τόνισε ότι «οι εκλογικές μάχες που έχουμε μπροστά μας είναι ευκαιρία, ειδικά από όσους βγάζουν συμπεράσματα, να μην επιστρέψουν σε επιλογές του παρελθόντος που έχουν δοκιμαστεί. Δεν αποτελεί λύση το πισωγύρισμα, σε προηγούμενες, χρεοκοπημένες πολιτικές επιλογές στο όνομα του ¨μικρότερου κακού¨. Μόνο ένα ισχυρό ΚΚΕ παντού είναι αυτό που θα κάνει τη διαφορά μετά τις εκλογές για το λαό¨.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Γιάννης Τριανταφυλλάκης, δημοτικός σύμβουλος Θέρμου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» όπου έκανε απολογισμό δράσης της παράταξης μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Οι ομιλίες στη συγκέντρωση ολοκληρώθηκαν με ομιλία του Χαρίλαου Μπουγά υποψήφιου Δημάρχου Θέρμου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Ο Χαρίλαος Μπουγάς έθεσε το δίλλημα: «Θα συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο, αυτού του σάπιου εκμεταλλευτικού συστήματος, που αποδεδειγμένα φέρνει νέα δεινά και καταστροφές ή θα αντεπιτεθούμε μαζικά και δυναμικά παντού, για ν’ ανοίξει επιτέλους ο δικός μας δρόμος για την ικανοποίηση των σύγχρονων κοινωνικών αναγκών;» και ξεκαθάρισε ότι: «όσοι λένε ότι είναι ¨ανεξάρτητοι¨ και ότι τα κόμματα δεν χωράνε στις παρατάξεις και το δήμο, κρύβουν ότι αυτή η πολιτική που εφαρμόστηκε δεν είναι ανεξάρτητη και έχει όνομα. Αποφασίζεται από την ΕΕ και τις εκάστοτε κυβερνήσεις, εφαρμόζεται και επιβάλλεται από τις περιφέρειες και τους δήμους και συμφέρει τελικά τους λίγους, έναντι των πολλών. Σε αυτή την πολιτική η ¨Λαϊκή Συσπείρωση¨ πήγε ενάντια και θα συνεχίσει, προτείνοντας και λύσεις υπέρ των πολλών».

Στη συγκέντρωση παρευρέθηκαν και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Δυτ. Ελλάδας από την Αιτωλοακαρνανία με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», Βασίλης Νικάκης και Χρήστος Καμζέλας. Η συγκέντρωση έκλεισε με την παρουσίαση υποψήφιων με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στο Δήμο Θέρμου.