Στην Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας η Γεωργία Μπόκα

Η υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με τη Νέα Δημοκρατία, Γεωργία Μπόκα στο πλαίσιο της προεκλογικής της εκστρατείας επισκέφτηκε την Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας.

Η υποδοχή από τον Αστ. Δ/ντη της Α.Δ. Ακαρνανίας, Ταξίαρχο Δημήτριο Παπαευθυμίου ήταν θερμότατη, ενώ ο ίδιος ευχήθηκε καλή επιτυχία στην κα Μπόκα. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τους συζήτησαν για τα σοβαρά και χρόνια προβλήματα της Αστυνομίας σε γενικό επίπεδο και ιδιαίτερα στην Αιτ/νία, για τους καθημερινούς αγώνες των Αστυνομικών ώστε να διαφυλάσσουν την ακεραιότητα καθώς και την αίσθηση ασφάλειας των πολιτών.

Η κα Μπόκα μίλησε για το σπουδαίο έργο που επιτελείται αλλά επιπροσθέτως και για την άμεση ανάγκη στήριξης της Αστυνομίας από κάθε πλευρά. Εξετάστηκαν όλα τα θέματα που απασχολούν τους αστυνομικούς της Αιτωλοακαρνανίας και σημειώθηκαν ζητήματα που μπορούν άμεσα να υλοποιηθούν.

«Η Νέα Δημοκρατία» σημείωσε η υποψήφια βουλευτής «θα κάνει αλματώδη βήματα για την ασφάλεια των πολιτών αλλά επίσης θα βελτιώσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εργάζεται το σύνολο του αστυνομικού δυναμικού της». Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε κάτω από καλό κλίμα, ενώ η κα Μπόκα χαιρέτησε όλους τους παρευρισκόμενους σημειώνοντας τα ζητήματα που της ετέθησαν από πλευράς τους.