Παναιτωλικός: Το φιλικό με το Αιγάλεω δεν έγινε λόγω παρουσίας οπαδών του Σίτι

Το προγραμματισμένο για τις 7μμ φιλικό του Παναιτωλικού με το Αιγάλεω, στο Αγρίνιο, αναβλήθηκε εξαιτίας της άφιξης πούλμαν με οπαδούς των φιλοξενούμενων στον περιβάλλοντα χώρο του Emileon!

Mε αφορμή την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω εθνικών ομάδων, ο τεχνικός του Παναιτωλικού Λουίς Κάστρο ήθελε να δει αγωνιζόμενους παίκτες που ακόμη δεν έχουν πάρει μεγάλο χρόνο συμμετοχής στα πόδια τους ή και καθόλου, όπως για παράδειγμα οι νεοαποκτηθέντες Αγιρίμπι και Σίεστεντ. Τελικά τα πλάνα του άλλαξαν αφού το προγραμματισμένο φιλικό με το Αιγάλεω στο Emileon δεν έγινε ποτέ.

Αιτία είναι η παρουσία οπαδών του Σίτι που έφτασαν με πούλμαν στον περιβάλλοντα χώρο του Emileon. Υπό τον φόβο να υπάρξει… κοινή παρουσία στο προπονητικό κέντρου του Παναιτωλικού με φιλάθλους της Αγρινιώτικης ομάδας, η αστυνομία, που έκανε άμεσα την επέμβαση της στον χώρο, απαγόρευσε στους φίλους του Αιγάλεω να βρεθούν στο γήπεδο και κάπως έτσι το φιλικό δεν θα διεξαχθεί. Ήδη αυτή την ώρα τόσο η αποστολή της Αθηναϊκής ομάδας όσο και το πούλμαν με τους οπαδούς πήραν τον δρόμο προς της επιστροφής, ενώ για τους «κυανοκίτρινους» το φιλικό τεστ έγινε… εσωτερικό διπλό.

πηγή : gazzetta.gr