Παναιτωλικός: Εξετάζει τον Πέρεθ του ΑΠΟΕΛ

Ο Ντεβί Επασί ήταν ο Νο1 στόχος του Μάκη Χάβου για τη θέση του τερματοφύλακα. Ο Γάλλος τερματοφύλακας δέχθηκε επίσημη κρούση από τον Παναιτωλικό, αλλά φαίνεται πως η περίπτωση του έχει κολλήσει.Ο Επασί έχει ρήτρα 150 χιλιάδων ευρώ με τον Λεβαδειακό, αν υπογράψει σε Ελληνική ομάδα, αλλά δεν είναι αυτό το πρόβλημα που μπλοκάρει τη μεταγραφή. Ο Γάλλος τα έχει βρει με την ομάδα της Βοιωτίας, αλλά το θέμα κολλάει αλλού. Ουτε καν στην προκαταβολή του, που συμφωνήθηκε να δοθεί σε τρεις δόσεις!

Πλέον, για δικούς τους λόγους οι διοικούντες κοιτάζουν κι άλλες περιπτώσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime έχει προταθεί ο Ισπανός, Σεσίλιο Πέρεθ. Ο 35χρονος τερματοφύλακας αγωνίζεται στην Ρεκρεατίβο Ουέλβα (Σεγούντα Β’, 20 συμμετοχές), ενώ πριν δύο χρονιά ήταν στον ΑΠΟΕΛ καταγράφοντας γεμάτη σεζόν με 26 συμμετοχές. Εχει αγωνιστεί κυρίως στην πατρίδα του (Λας Πάλμας, Σαμπαντέλ, Μιράντες), ενώ έχει περάσει για λίγο και από τη Σουηδία για λογαριασμό της Χάλμσταντ.

Ο Πέρεθ δεν αποτελεί πρώτη επιλογή, αλλά όσο τα χρονικά περιθώρια στενεύουν, οι πιθανότητες να αποκτηθεί αυξάνονται σημαντικά. Οι Αγρινιώτες καίγονται για τον κίπερ, αφού ο Κνετ αγωνίζεται το τελευταίο διάστημα τραυματίας.Στους Αγρινιώτες όπως αποκάλυψε το Sportime, έχει προταθεί και ο Αντονι Φατιόν, αλλά ο Μάκης Μπελεβώνης, το ξέκοψε. Θα αποκτηθεί ένας τερματοφύλακας και τέλος!

πηγή : sportime.gr