Υπογραφές για τη β φάση των παρεμβάσεων στο ΔΑΚ Βόνιτσας

Προγραμματική Σύμβαση του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας με τη ΓΓΑ
Υπογράφηκε η Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας, του έργου “ολοκλήρωση αθλητικών υποδομών Βόνιτσας δήμου Ακτίου-Βόνιτσας”. Πρόκειται για ένα έργο που έχει ενταχθεί στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (Π.Δ.Ε) με προϋπολογισμό 1.275.000€. Την Τρίτη 15 Μαρτίου ψηφίζεται από την Οικονομική Επιτροπή η έγκριση της μελέτης και των τευχών δημοπράτησης, καθώς και η συγκρότηση επιτροπής & ο καθορισμός εκτέλεσης του έργου. Τον επόμενο μήνα ευελπιστούμε το έργο να δημοπρατηθεί.

Το έργο περιλαμβάνει :
Κατασκευή νέου γηπέδου τένις και ανακατασκευή υπάρχοντος γηπέδου τένις.
Αποπεράτωση γηπέδου μπάσκετ και βόλεϊ
Κατασκευή και τοποθέτηση μεταλλικής κερκίδας 100 ατόμων.
Κατασκευή και τοποθέτηση μεταλλικής κερκίδας 700 ατόμων.
Περίφραξη αθλητικού κέντρου.
Διαμόρφωση περιμετρικής οδού με ασφαλτόστρωση.
Προμήθεια προκατασκευασμένης εγκατάστασης που περιλαμβάνει αποδυτήρια γηπεδούχων – φιλοξενούμενων, γραφεία συλλόγου, ιατρείο, γραφείο διαιτητών.
Προμήθεια προκατασκευασμένης εγκατάστασης κλειστού γυμναστηρίου.
Παρκούρ, όργανα υπαίθριας γυμναστικής padel court, εξοπλισμός στίβου.

Με την ολοκλήρωση του έργου ο Δήμος θα αποκτήσει ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο, που θα μπορεί να καλύψει τις ανάγκες για άθληση όχι μόνο του Δήμου μας αλλά και των όμορων Δήμων. «Αισιοδοξούμε ότι σε αυτή τη θητεία μας, θα παραδώσουμε στη νεολαία μας ένα πλήρως οργανωμένο και εξοπλισμένο Αθλητικό Κέντρο υλοποιώντας έτσι τη βασική μας δέσμευση ότι στηρίζουμε πρώτα τη νέα γενιά στην απασχόληση, την παιδεία, τον αθλητισμό και τον πολιτισμό» ανέφερε σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Γ. Αποστολάκης.