Η… απομονωμένη Τουρκία: Ο επιτήδειος ουδέτερος στις δόξες του!

Μια εικόνα όσο χίλιες λέξεις, λέει η παροιμία. Στην περίπτωση όμως της Τουρκίας δεν είναι μόνο η εικόνα της οικογενειακής φωτογραφίας από τη τελευταία Σύνοδο του ΝΑΤΟ είναι και τα γεγονότα που μιλούν για την… απομονωμένη Τουρκία…

Στη δεύτερη σειρά στάθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την οικογενειακή φωτογραφία. Ακριβώς μπροστά του, στην πρώτη σειρά, ο Ταγίπ Ερντογάν. Ακριβώς δίπλα από το Μπόρις Τζόνσον και το Τζο Μπάιντεν.

Η Τουρκία, αν και με βαρύτερο ποινικό μητρώο στο Διεθνές Δίκαιο από τη Ρωσία του Πούτιν, συνεχίζει να το παίζει δίπορτο… να παριστάνει ή τέλος πάντως να επιχειρεί να γίνει ο διαμεσολαβητής μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας.

Να απέχει από τις κυρώσεις της Δύσης σε βάρος της Ρωσίας, να αρνείται να αποσύρει τους ρώσικους αντιαεροπορικούς πυραύλους S-400 και να έχει από τη άλλη καταφέρει να γίνει προνομιακότερος συνομιλητής της Ρωσίας και ας προμηθεύει την Ουκρανία με τα bayraktar drones, που έχουν ξεπαστρέψει ουκ ολίγα ρώσικα τανκς.

Και εμείς εδώ το κάναμε θέμα, που στείλαμε στους Ουκρανούς κάτι παλιο- καλάσνικοφ… Ο επιτήδειος ουδέτερος στις δόξες του! Και ας προσπαθούν κάποιοι να μας πείσουν για την απομονωμένη Τουρκία.