To τερμάτισε ο Κατσιφάρας: Και η Λαϊκή Συσπείρωση “καλύπτει” την κυβέρνηση;

Στο τέλος της συζήτησης για το θέμα των γεφυρών του Ευήνου στο Περιφερειακό Συμβούλιο, παρά το γεγονός ότι είχε γίνει από πολύ νωρίς εμφανής η σύγκλιση απόψεων πάνω στο κείμενο που κατέθεσε η Λαϊκή Συσπείρωση, ο Απ. Κατσιφάρας επιχείρησε να «στριμώξει» τον Περιφερειάρχη, αναφορικά με τα χρονοδιαγράμματα που έχει θέσει το Υπουργείο και την καθυστέρηση που φαίνεται ότι υπάρχει στην έγκριση του κονδυλίου, που απαιτείται για την επισκευή της γέφυρας του ΟΣΕ.

«Δεν μπορώ να βάλω χρονοδιάγραμμα σε κάτι που δεν είναι δική μου αρμοδιότητα και εξαρτάται από αποφάσεις του Υπουργού» είπε ο Νεκτ. Φαρμάκης. «Εντάξει, “καλύπτετε” την κυβέρνηση» αντέτεινε ο Απ. Κατσιφάρας.

Ο Περιφερειάρχης όμως έσπευσε να του θυμίζει ότι η Περιφερειακή Αρχή στηρίζει το κείμενο της Λαϊκής Συσπείρωσης. «Εμείς ψηφίζουμε το κείμενο της Λαϊκής Συσπείρωσης και λέτε ότι “καλύπτουμε” την Κυβέρνηση, δηλαδή “καλύπτει” την κυβέρνηση η Λαϊκή Συσπείρωση;» Κάπου εκεί έκανε ένα βήμα πίσω από πρώην Κατσιφάρας και στο τέλος όλοι ψήφισαν το κείμενο της Λαϊκής Συσπείρωσης.